Кабачки, запечені в духовці з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 15 хв.
Перед вами простий і цікавий рецепт приготування смачної закуски з кабачків, яку можна взяти з собою на прогулянку в парк, на пікнік або навіть на пляж. Такі кабачки прекрасно вгамують голод.
Опис приготування:
Молоді кабачки - це величезне поле для створення різних смачних страв. Рецепт одного з них я вам сьогодні запропоную. Оригінальні кабачки з фаршем запечені обов'язково сподобаються дітям, адже вони так люблять все незвичайне і несхоже на те, що вони їдять кожен день. Ось вам і спосіб, як нагодувати дитину смачними кабачками. Рецепт, як приготувати кабачки, запечені в духовці з фаршем, дуже простий і відніме вашого часу все 20 хвилин, плюс ще 40 на запікання, але в цей час ви можете займатися іншими справами: духовка все зробить сама, а в результаті ви отримаєте дуже смачне блюдо. Приготуйте кабачки з фаршем швидко і смачно!
- Кабачки - 2 штуки
- Фарш свинячий - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир твердий - 60 грам
- Сіль - 1/3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки беріть наймолодші, не надто товсті, із зеленою або білою м'якою шкіркою.
Кожен кабачок розріжте на 3-4 частини (в залежності від довжини овоча). Ложкою вийміть серединку з насінням, залишивши дно і стінки.
Ріпчасту цибулю дрібно порубати і додайте у фарш, також додайте сіль, все гарненько перемішайте.
Наповніть фаршем барила з кабачків. Зверху присипте тертим твердим сиром. Надішліть в духовку на 40-45 хвилин. Якщо боїтеся, що сир за цей час згорить, присипте їм блюдо за 10 хвилин до кінця приготування.
Готовим блюдо буде, коли кабачок стає м'яким, а фарш буде повністю готовим. Подавайте кабачки, запечені в духовці з фаршем, гарячими. Смачного!