Кабачки, запечені з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже смачні кабачки з фаршем та сиром в духовці. Рецепт фаршированих кабачків дуже простий у приготуванні і не займе багато часу.
Строгих правил в рецепті, як приготувати кабачки, запечені з фаршем в духовці, немає. Фарш беріть за смаком: свинячий, яловичий або курячий. Можна спробувати замінити фарш грибами. У будь-якому випадку це буде соковите і ніжне блюдо.
- Кабачки - 4 штуки
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 150-200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Кабачки розріжте на 2 половини, видаліть у них ложкою серцевину.
2. Змастіть пергаментний папір рослинним маслом. Кабачки теж змастіть і викладіть на деко зрізом вниз, випікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
3. Цибуля наріжте дрібними кубиками. Обсмажте його разом з часником в олії до м'якості, перекладіть в інший посуд.
4. Фарш обсмажте в цій же сковороді до готовності. Приправити сіллю і poperčite.
5. Зелень дрібно порубати, сир натріть на крупній тертці. З'єднайте фарш, цибуля, зелень і половину сиру.
6. Викладіть начинку в кабачки, зверху присипте сиром. Запікайте 20 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.
7. Прекрасна закуска готова