Рецепт Кабачки, запечені з фаршем в духовці фото

Кабачки, запечені з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Фарш, Кабачок
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Пропоную приготувати дуже смачні кабачки з фаршем та сиром в духовці. Рецепт фаршированих кабачків дуже простий у приготуванні і не займе багато часу.

Строгих правил в рецепті, як приготувати кабачки, запечені з фаршем в духовці, немає. Фарш беріть за смаком: свинячий, яловичий або курячий. Можна спробувати замінити фарш грибами. У будь-якому випадку це буде соковите і ніжне блюдо.

  • Кабачки - 4 штуки
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир твердий - 150-200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
кабачки, запечені з фаршем в духовці - фото крок 1
1. Кабачки розріжте на 2 половини, видаліть у них ложкою серцевину.
кабачки, запечені з фаршем в духовці - фото крок 2
2. Змастіть пергаментний папір рослинним маслом. Кабачки теж змастіть і викладіть на деко зрізом вниз, випікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
кабачки, запечені з фаршем в духовці - фото крок 3
3. Цибуля наріжте дрібними кубиками. Обсмажте його разом з часником в олії до м'якості, перекладіть в інший посуд.
кабачки, запечені з фаршем в духовці - фото крок 4
4. Фарш обсмажте в цій же сковороді до готовності. Приправити сіллю і poperčite.
кабачки, запечені з фаршем в духовці - фото крок 5
5. Зелень дрібно порубати, сир натріть на крупній тертці. З'єднайте фарш, цибуля, зелень і половину сиру.
кабачки, запечені з фаршем в духовці - фото крок 6
6. Викладіть начинку в кабачки, зверху присипте сиром. Запікайте 20 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.
кабачки, запечені з фаршем в духовці - фото крок 7
7. Прекрасна закуска готова

Схожі рецепти