Запечені кабачки з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запечених з рисом і фаршем кабачків досить простий і не відніме у вас багато часу. Вийде естетично красиво і неймовірно смачно. Спробуйте приготувати ці кабачки.
Дуже проста і доступна для всіх закуска - запечені кабачки з рисом і фаршем. Фарш можна використовувати як свинячий так і яловичий, це вже справа смаку і можливостей бюджету. При бажанні можна додати овочі, наприклад томати. Так само, можна зверху посипати приготовані кабачки сиром. Кабачки, використовуйте молоді.
- Кабачки - 2 штуки
- Мал - 1 Склянка (відвареної)
- Фарш - 500 грам (свинина або яловичина)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Промийте і наріжте кільцями кабачок.
Перемішайте відварений рис з фаршем. Приправити сіллю і poperčite.
Викладіть кабачки на попередньо промазаний маслом деко. В серединку кожного колечка вкладіть фарш.
Запікайте близько 40 хвилин в духовці. Температура 200 градусів.
Кабачки готові! Смачного!