Рецепт Запечені кабачки з рисом і фаршем фото

Запечені кабачки з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Крупи , Кабачок , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування запечених з рисом і фаршем кабачків досить простий і не відніме у вас багато часу. Вийде естетично красиво і неймовірно смачно. Спробуйте приготувати ці кабачки.

Опис приготування:

Дуже проста і доступна для всіх закуска - запечені кабачки з рисом і фаршем. Фарш можна використовувати як свинячий так і яловичий, це вже справа смаку і можливостей бюджету. При бажанні можна додати овочі, наприклад томати. Так само, можна зверху посипати приготовані кабачки сиром. Кабачки, використовуйте молоді.

  • Кабачки - 2 штуки
  • Мал - 1 Склянка (відвареної)
  • Фарш - 500 грам (свинина або яловичина)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
запечені кабачки з рисом і фаршем - фото крок 1
Промийте і наріжте кільцями кабачок.
запечені кабачки з рисом і фаршем - фото крок 2
Перемішайте відварений рис з фаршем. Приправити сіллю і poperčite.
запечені кабачки з рисом і фаршем - фото крок 3
Викладіть кабачки на попередньо промазаний маслом деко. В серединку кожного колечка вкладіть фарш.
запечені кабачки з рисом і фаршем - фото крок 4
Запікайте близько 40 хвилин в духовці. Температура 200 градусів.
запечені кабачки з рисом і фаршем - фото крок 5
Кабачки готові! Смачного!

Схожі рецепти