Кабачки в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Хороший рецепт кабачків в вершках. На приготування у вас не піде багато часу, а результат буде приголомшливим. Закуска дуже красиво виглядає на столі, кабачки вийдуть соковитими і апетитними.
Опис приготування:
Приготування за рецептом кабачків в вершках, зажадає від вас мінімум інгредієнтів і витраченого на приготування часу. Швидко і смачно. Вершки додадуть кабачкам особливий смак, а зелень додасть річної свіжості і легкості.
- Кабачки - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Вершки - 1 Склянка
- Петрушка - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Миємо й нарізаємо кільцями кабачки.
Обсмажуємо кабачки з двох сторін, до появи золотистої скоринки.
Викладаємо на тарілку.
Присипаємо зверху зеленню.
Ріжемо помідори і викладаємо зверху на кабачки.
Заливаємо все вершками. Запікаємо в духовці на 15-20 хвилин. Температура 180 градусів.
Готово!