Рецепт Кабачки у фритюрі фото

Кабачки у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Хрусткі кабачки чудово підійдуть як гарнір або закуска. Якщо вийде нарізати їх дуже тонко, то отримаєте справжні чіпси. Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді!

Опис приготування:

Посипте такі кабачки часниковим порошком, сушеним кропом або копченої паприкою і кожен раз отримаєте новий смак!

  • Кабачок - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 400 мілілітрів
кабачки у фритюрі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кабачки у фритюрі - фото крок 2
Борошно змішайте з сіллю. Тонко наріжте кабачки на гуртки і обваляйте в борошняної суміші.
кабачки у фритюрі - фото крок 3
У сотейнику з товстим дном розігрійте масло, порціями кладіть кабачок і обсмажуйте до золотистого кольору, постійно перевертаючи.
кабачки у фритюрі - фото крок 4
Кабачки викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло.
кабачки у фритюрі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти