Рецепт Кабачки у фритюрі фото

Кабачки у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Хрусткі кабачки чудово підійдуть як гарнір або закуска. Якщо вийде нарізати їх дуже тонко, то отримаєте справжні чіпси. Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді!

Посипте такі кабачки часниковим порошком, сушеним кропом або копченої паприкою і кожен раз отримаєте новий смак!

  • Кабачок - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 400 мілілітрів
кабачки у фритюрі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кабачки у фритюрі - фото крок 2
Борошно змішайте з сіллю. Тонко наріжте кабачки на гуртки і обваляйте в борошняної суміші.
кабачки у фритюрі - фото крок 3
У сотейнику з товстим дном розігрійте масло, порціями кладіть кабачок і обсмажуйте до золотистого кольору, постійно перевертаючи.
кабачки у фритюрі - фото крок 4
Кабачки викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло.
кабачки у фритюрі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти