Кабачки у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Хрусткі кабачки чудово підійдуть як гарнір або закуска. Якщо вийде нарізати їх дуже тонко, то отримаєте справжні чіпси. Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді!
Опис приготування:
Посипте такі кабачки часниковим порошком, сушеним кропом або копченої паприкою і кожен раз отримаєте новий смак!
- Кабачок - 1 штука
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 400 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Борошно змішайте з сіллю. Тонко наріжте кабачки на гуртки і обваляйте в борошняної суміші.
У сотейнику з товстим дном розігрійте масло, порціями кладіть кабачок і обсмажуйте до золотистого кольору, постійно перевертаючи.
Кабачки викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло.
Смачного!