Італійський клубний сендвіч
(покроковий рецепт з фото)
Вже давно треба прийняти факт, що багато видів фастфуду бувають не так страшні, як про них говорять. У цьому варіанті, наприклад, тільки свіжі інгредієнти і майже немає холестерину. А робиться він за 5 хвилин.
В таких стравах завжди хочеться включити фантазію і додати чогось від себе. Так чому б і ні? Тут же описано класичне поєднання. Прочитайте про те, як приготувати італійський клубний сендвіч. Їм точно можна наїстися в обід. Варіант для тих, хто постійно зайнятий і не має часу для їжі і готування.
- Булочка для сендвіча - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Шинка - 6 скибочок
- Прошутто - 2 скибочки
- Салямі - 6 скибочок
- Стиснення - 6 скибочок (різновид салямі або інша ковбаса)
- Напівтвердий сир - 2 скибочки
- Помідор - 4 скибочки
- Latuk, лист - 3 штуки
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Булочку або половину багета розріжте навпіл. Змастіть обидві частини майонезом.
2. Викладіть все скибочки ковбасних виробів. Можете пробувати різні види.
3. Потім - два шматочки сиру, а зверху розкладіть нашатковану латук.
4. Тепер викладіть помідор.
5. Трохи солі і перцю, а потім - шматочки болгарського перцю.
6. Закрийте інгредієнти булочкою. Сендвіч готовий! Смачного!