Клубний салат з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Клубний салат з креветками дуже хороший і досить ситний, щоб смачно і корисно перекусити протягом дня. Копчена грудинка і креветки складають чудовий смак. Готувати салат просто і легко.
Креветки для клубного салату потрібно варити від трьох до п'яти хвилин, поки вони стануть непрозорими. Для салату можна брати будь-які креветки. У крайньому випадку можна замінити креветки крабовим м'ясом або крабовими паличками. Вийде не так смачно, звичайно. Коли будете запікати багет в духовці збризніть його маслом. Можна додати до салату авокадо, воно теж непогано поєднується з помідорами і креветками. Я такий салат роблю на свята, частина. Кожному ставлю вже готову тарілку або викладаю салат в широкі креманки. Успіхів і приємного апетиту!
- Салат - 1 Склянка (шматочками)
- Багет - 12 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Грудинка - 4 штуки (скибочки)
- Помідор - 2 штуки
- Креветки - 250 грам
- Майонез - 14 склянок
- Зелень - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець - 1 За смаком
Підготуйте продукти.
Зелений салат розкласти на тарілку.
Багет поріжте шматочками і запечіть в духовці до золотистого кольору.
Копчену грудинку порізати шматочками і укласти на хліб.
Креветки відварити і викласти на тарілку зверху грудинки. Додати порізані помідори.
Змішати майонез із зеленню і лимонним соком, посолити, поперчити. Заправити салат.