Іспанська яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Думаю, немає такого народу, у якого б не було власного рецепту яблучного пирога. Рецепт іспанського яблучного пирога абсолютно особливий і мало схожий на звичну шарлотку. Спробуємо?
Опис приготування:
Хочете урізноманітнити"скарбничку" рецептів яблучних пирогів? Тоді обов'язково приготуйте іспанська яблучний пиріг, це незвично і смачно. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Яблука - 4 штуки
- Борошно - 180 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Коричневий цукор - 100 грам
- Молоко - 175 мілілітрів
- Абрикосовий джем - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 20 грам (для змащування форми перед випічкою)
Підготуйте інгредієнти.
Додайте в борошно розпушувач і дрібку солі.
Очистіть 2 яблука від серцевини і від шкірки.
Наріжте яблука на невеликі шматочки.
У ємність для збивання вбийте яйця, всипте коричневий цукор.
Додайте борошняну суміш і порізані яблука.
Пробийте занурювальним блендером в пюре.
Влейте молоко.
Підготуйте форму для випічки, застелите дно пергаментом, змастіть вершковим маслом, присипте борошном, надлишки борошна струсіть.
Вилийте тісто, воно буде досить рідким, так і має бути. Зверху, vnaxlest, викладіть порізані дольками залишилися два яблука. Поставте випікати в розігріту до 180 духовку на 50-60 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою або дерев'яною шпажкою.
Остудіть пиріг, змастіть абрикосовим джемом, подавайте до столу.
Іспанська яблучний пиріг вийшов дуже привабливим на вигляд, але його структура не схожа на бісквіт, skoree з "klafuti & Quot; , незвично і смачно.