Іспанська яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, немає такого народу, у якого б не було власного рецепту яблучного пирога. Рецепт іспанського яблучного пирога абсолютно особливий і мало схожий на звичну шарлотку. Спробуємо?
Хочете урізноманітнити "скарбничку" рецептів яблучних пирогів? Тоді обов'язково приготуйте іспанська яблучний пиріг, це незвично і смачно. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Яблука - 4 штуки
- Борошно - 180 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Коричневий цукор - 100 грам
- Молоко - 175 мілілітрів
- Абрикосовий джем - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 20 грам (для змащування форми перед випічкою)
Підготуйте інгредієнти.
Додайте в борошно розпушувач і дрібку солі.
Очистіть 2 яблука від серцевини і від шкірки.
Наріжте яблука на невеликі шматочки.
У ємність для збивання вбийте яйця, всипте коричневий цукор.
Додайте борошняну суміш і порізані яблука.
Пробийте занурювальним блендером в пюре.
Влейте молоко.
Підготуйте форму для випічки, застелите дно пергаментом, змастіть вершковим маслом, присипте борошном, надлишки борошна струсіть.
Вилийте тісто, воно буде досить рідким, так і має бути. Зверху, vnaxlest, викладіть порізані дольками залишилися два яблука. Поставте випікати в розігріту до 180 духовку на 50-60 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою або дерев'яною шпажкою.
Остудіть пиріг, змастіть абрикосовим джемом, подавайте до столу.
Іспанська яблучний пиріг вийшов дуже привабливим на вигляд, але його структура не схожа на бісквіт, skoree з"klafuti ", незвично і смачно.