Іспанська пиріг з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні познайомлю вас з рецептом, як приготувати іспанська пиріг з яловичиною. Ніжний м'ясний фарш, томівшійся у вині, жменю маслин, зелений горошок і хрустке тонке тісто ... Дуже просто і смачно!
З готовим дріжджовим тестом приготувати даний пиріг для вас буде пара дрібниць. Для 10 хвилин до готування дістаньте заморожене тісто з морозильника. Приготуйте начинку. Тісто розділяється на дві частини, щоб пироги вийшли середнього розміру і були зручні при подачі.
- Фарш м'ясний - 350 грам (яловичина + курка)
- Цибуля - 1 штука
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Горошок зелений - 100 грам
- Маслини - 2 Ст. Ложки
- Вино - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Моцарелла - 50 грам
- Тісто листкове - 500 грам (дріжджове)
- Яйце - 1 штука
Підготуйте необхідні продукти. Цибулю очистіть, помийте.
У глибокій сковороді розігрійте масло, обсмажте в ньому подрібнену цибулю з розмарином до золотистої скоринки.
Додайте фарш, обсмажте до рум'яної скоринки, размельчая його за допомогою лопатки.
Влийте біле вино, тушкуйте протягом 5 хвилин.
Додайте подрібнені маслини і зелений горошок, перемішайте.
Тісто розкачати в тонкий прямокутний пласт, розділи 2 рівні частини. Розподіліть по тесту начинку, не доходячи до країв по 2 см. Гнилої кінець, prizhmite.
Начинку посипте зверху моцарелою, натертої на крупній тертці. Верх тесту змастіть злегка збитим яйцем. Надішліть пиріг пекти в розігріту духовку при 180 ° С 20-25 хвилин.
Трохи остудіть і наріжте на порційні шматки. Смачного!