Індичка запечена в духовці цілком
(покроковий рецепт з фото)
Індичка запечена в духовці цілком відмінно підходить для свята. Коли приходять багато гостей, збирається за столом вся родина. Смачна і ароматна індичка сподобається всім. Запікається з рисом.
Індичка запечена в духовці цілком виходить м'якою і ніжною, якщо ви дотримуєтеся послідовність кожного кроку. Слідкуйте за тим, щоб вона не пригоріла, Чи не передержіте її в духовці і не діставайте занадто рано. Перед тим, як ви почнете готувати індичку, включіть її розігріватися на 250 градусів. Смачного.
- Індичка - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - 2 склянки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сушений кріп - 1 Чайна ложка
- Мал - 400 грам
- Морква - 3 штуки
Крупно наріжте цибулю. Випатрайте індичку. Помийте її. Усередині складіть ріпчасту цибулю. Додати сіль, поперчіть. Зауважте індичці ніжки.
Майонез змішайте з часниковим порошком і сіллю.
Змастіть індичку майонезом. Відставте в сторону. Поки індичка просочується майонезом, зваріть рис.
Поставте варений рис остуджувати. Наріжте кільцями моркву.
До цибулі в індичку викладіть моркву і рис. Мал може акуратно лежати між ніжками індички. Запікайте індичку в розігрітій на 250 градусів духовці 1, 5 годину. Потім зменшіть вогонь до 180-200 градусів і випікайте ще 3 годину. Готовуюіндичку подавайте на великому блюді, прикрасивши овочами.