Індичка з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів квашеної капусти є блюдо, поєднує в собі ніжність найціннішого м'яса - індички і пікантний, кислуватий смак такої капусти.
Готується індичка з квашеною капустою дуже просто. Що стосується часу приготування, то воно цілком залежить від ваших уподобань і якості капусти. Жорстку капусту доведеться гасити довше, але якщо ви любите, щоб вона хрумтіла, час значно скоротиться. Філе індички теж вимагає часу, щоб дійти до потрібної кондиції, адже його готувати довше, ніж куряче, незважаючи на зовнішню схожість. Мал додає ситість і ніжність блюду.
- Філе індички - 350 грам
- Капуста квашена - 300 грам
- Мал - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування квашеної капусти з індичкою.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в казан або каструлю з товстим дном. Налийте соняшникову олію.
Обсмажте цибулю до прозорості.
Квашену капусту добре відіжміть від розсолу і викладіть в каструлю з цибулею. Налийте воду або бульйон, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на середньому вогні 20 хвилин.
Коли капуста стане трохи м'якше, додайте нарізане шматочками філе індички.
Мал промийте і додайте до філе з капустою. Залийте водою так, щоб вона накривала рис. Посоліть і поперчіть за смаком.
Готуйте страву ще 30-35 хвилин до готовності рису і індички.
Індичка з квашеною капустою готова. Просте, ситне, смачне і корисне блюдо.