Індичка, тушкована з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати індичку, тушковану з вершками - страва настільки вишукане, але при цьому настільки просте, що прямо диву даєшся! Спробуйте обов'язково, і переконайтеся самі, вам сподобається!
Рецепт приготування індички, тушкованої з вершками, - спеціально для Вас! Смачне і легке в приготуванні блюдо точно не залишить вас байдужими. З одного боку, воно готується легко і швидко (менше, ніж за годину). А з іншого і смак, і аромат у цієї страви просто неймовірні. Блюдо гідно вищого суспільства!
- Філе індички - 900 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - 0.5 пучка
- Вино біле сухе - 0.5 склянки
- Бульйон - 0.5 склянки
- Вершки жирні - 1.5 склянки
- Спеції - За смаком
1. Індичку розморозимо, промиємо і обсушити. Я окремо змішую між собою борошно і спеції, ріжу філе шматочками, кожен шматочок обвалюють у цій суміші. Потім на вершковому маслі обсмажити до появи скоринки.
2. Тепер додаємо спочатку роздавлений часник, а потім вливаємо бульйон і вино, вогонь зменшимо. Коли закипить, вливаємо вершки. Перемішуємо, додаємо спеції. Тушкуємо на маленькому вогні 20 хвилин, потім додамо подрібнену зелень і вимикаємо вогонь.
3. Рекомендую подавати зі спагетті. Смачно - пальчики оближеш!