Рецепт Індичка, тушкована з вершками фото

Індичка, тушкована з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати індичку, тушковану з вершками - страва настільки вишукане, але при цьому настільки просте, що прямо диву даєшся! Спробуйте обов'язково, і переконайтеся самі, вам сподобається!

Опис приготування:

Рецепт приготування індички, тушкованої з вершками, - спеціально для Вас! Смачне і легке в приготуванні блюдо точно не залишить вас байдужими. З одного боку, воно готується легко і швидко (менше, ніж за годину). А з іншого і смак, і аромат у цієї страви просто неймовірні. Блюдо гідно вищого суспільства!

  • Філе індички - 900 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелень - 0.5 пучка
  • Вино біле сухе - 0.5 склянки
  • Бульйон - 0.5 склянки
  • Вершки жирні - 1.5 склянки
  • Спеції - За смаком
індичка, тушкована з вершками - фото крок 1
1. Індичку розморозимо, промиємо і обсушити. Я окремо змішую між собою борошно і спеції, ріжу філе шматочками, кожен шматочок обвалюють у цій суміші. Потім на вершковому маслі обсмажити до появи скоринки.
індичка, тушкована з вершками - фото крок 2
2. Тепер додаємо спочатку роздавлений часник, а потім вливаємо бульйон і вино, вогонь зменшимо. Коли закипить, вливаємо вершки. Перемішуємо, додаємо спеції. Тушкуємо на маленькому вогні 20 хвилин, потім додамо подрібнену зелень і вимикаємо вогонь.
індичка, тушкована з вершками - фото крок 3
3. Рекомендую подавати зі спагетті. Смачно - пальчики оближеш!

Схожі рецепти