Індичка, тушкована з чорносливом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Люблю страви, в яких присутня індичка! Це найбільш апетитна для мене птах, яку я їм із задоволенням. Ось, як приготувати індичку, тушковану із чорносливом в мультиварці.
М'ясо індички вважається дієтичним і незвичайно корисним. Воно коштує дорожче курки, проте ціна себе повністю виправдовує. У поєднанні з чорносливом індичка набуває приємну солодкість і ніжність. Відмінний рецепт для мультиварки!
- Філе індички - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Чорнослив - 50 грам
- Вода - 35 мілілітрів
Лук очищаємо від шкірки, моєму. Нарізаємо дрібно і кладемо в мультіварочную чашу. Підсмажуємо в режимі "жарка" до золотистости.
Філе індички миємо й нарізаємо не надто великим штрихом. Нарізаємо чорнослив. Також можна залишити його цілісним, це справа смаку. Закладаємо птицю і чорнослив в мультиварку. Додаємо воду, сіль і спеції.
Виставляємо на нашій мультиварці режим "гасіння" . Час приготування - рівно один годину. Подаємо м'ясо з макаронами або будь-яким іншим гарніром. Смачного!