Індичка з чорносливом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачні страви готувати дуже легко. Наприклад, блюдо за рецептом, як приготувати індичку з чорносливом в мультиварці, робиться дуже просто. Завдяки такій техніці, воно під силу навіть початківцям.
Індичка добре поєднується з курагою, родзинками та іншими сухофруктами. Її ніжне і дієтичне м'ясо виходить дуже соковитим і м'яким. Можна використовувати філе і шматочки на кістки. Чорнослив попередньо потрібно замочити на 10-20 хвилин. Подавайте блюдо з гарніром з варених макаронів, картоплі та інші.
- Індичка - 1 кілограм (шматочками )
- Цибуля - 3-4 штук
- Чорнослив - 300 грам (без кісточок)
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1
Включаю режим «Випічка», наливаю трохи рослинного масла і розігріваю. Тим часом нарізаю півкільцями цибулю. Викладаю його в розігріту чашу і обсмажую до золотистого кольору.
2
Шматочки індички мою, потім нарізаю більш дрібно. Викладаю індичку на вже обсмажену цибулю.
3
Вимитий чорнослив кладу поверх птиці, за смаком солю і перчу. Закриваю кришку, виставляю режим «Гасіння» і час 1 час. Готую до закінчення звукового сигналу.
4
Тим часом відварюю макарони і відкидаю їх на сито. Викладаю пару шматочків індички з чорносливом і поливаю соком. Подаю блюдо горячим, смачного!