Рецепт Індичка, тушкована з чорносливом в сметані фото

Індичка, тушкована з чорносливом в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив , Філе індички
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Дуже вже я люблю м'ясо індички! І, звичайно, дуже тішуся з того, коли можу щось цікаве з неї зробити. Спробуємо зробити разом смачне гаряче блюдо на кожен день - індичку з чорносливом.

Опис приготування:

Дізнайтеся про те, як приготувати індичку, тушковану із чорносливом в сметані, і ви ще раз переконаєтеся в кращому поєднанні м'яса з солодким доповненням. Одночасно м'яке, вершкове блюдо, але в той же час з насиченим смаком. Спробуйте зробити це гаряче і з куркою, повинно вийти також смачно!

  • Індичка філе - 500 грам
  • Чорнослив - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
індичка, тушкована з чорносливом в сметані - фото крок 1
Лук почистіть і дрібно наріжте (я люблю четвертькольцами). Обсмажте його на маслі в сковороді до прозорості.
індичка, тушкована з чорносливом в сметані - фото крок 2
Індичку промийте в проточній воді, видаліть прожилки і плівочки, обсушити саме філе паперовими рушниками, наріжте його середніми шматочками.
індичка, тушкована з чорносливом в сметані - фото крок 3
Додайте м'ясо в сковороду, смажте його з цибулею до золотистого кольору, пару раз перешкодивши.
індичка, тушкована з чорносливом в сметані - фото крок 4
Після цього влийте півсклянки окропу і додайте чорнослив. Гасіть гаряче під кришкою протягом 30 хвилин на повільному вогні.
індичка, тушкована з чорносливом в сметані - фото крок 5
Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти