Індичка, тушкована з чорносливом в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Дуже вже я люблю м'ясо індички! І, звичайно, дуже тішуся з того, коли можу щось цікаве з неї зробити. Спробуємо зробити разом смачне гаряче блюдо на кожен день - індичку з чорносливом.
Дізнайтеся про те, як приготувати індичку, тушковану із чорносливом в сметані, і ви ще раз переконаєтеся в кращому поєднанні м'яса з солодким доповненням. Одночасно м'яке, вершкове блюдо, але в той же час з насиченим смаком. Спробуйте зробити це гаряче і з куркою, повинно вийти також смачно!
- Індичка філе - 500 грам
- Чорнослив - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Лук почистіть і дрібно наріжте (я люблю четвертькольцами). Обсмажте його на маслі в сковороді до прозорості.
Індичку промийте в проточній воді, видаліть прожилки і плівочки, обсушити саме філе паперовими рушниками, наріжте його середніми шматочками.
Додайте м'ясо в сковороду, смажте його з цибулею до золотистого кольору, пару раз перешкодивши.
Після цього влийте півсклянки окропу і додайте чорнослив. Гасіть гаряче під кришкою протягом 30 хвилин на повільному вогні.
Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин. Смачного!