Індичка, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички дуже смачне, якщо його правильно приготувати. До того ж, набагато корисніше, ніж та ж свинина. Тому рекомендую вам рецепт індички, тушкованою в сметані.
В принципі, індичку можна готувати в каструлі, глибокій сковороді або мультиварці. Пропоную останній варіант цього разу. Для приготування тушкованою індички в сметані я беру дві середні гомілки, сметану середньої жирності, каррі і коріандр для кольору і смаку. Ще можете додати зелені рубаною.
- Індичка - 500 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Промийте індичку, натріть спеціями гарненько. Нехай помарінуется хвилин 15.
Закладаємо все в мультиварку, додаємо сметану.
Додаємо цибулю подрібнений.
М'ясо, цибуля, сметану - все перемішуємо.
Ставимо режим "гасіння" з 40 хвилин.
Ставимо режим "гасіння" з 40 хвилин.
Готовуюіндичку, тушковану в сметані, подаємо прямо з печі. Смачного!