Рецепт Індичка, тушкована в сметані фото

Індичка, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Індичка , Молочні продукти , Птах
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

М'ясо індички дуже смачне, якщо його правильно приготувати. До того ж, набагато корисніше, ніж та ж свинина. Тому рекомендую вам рецепт індички, тушкованою в сметані.

Опис приготування:

В принципі, індичку можна готувати в каструлі, глибокій сковороді або мультиварці. Пропоную останній варіант цього разу. Для приготування тушкованою індички в сметані я беру дві середні гомілки, сметану середньої жирності, каррі і коріандр для кольору і смаку. Ще можете додати зелені рубаною.

  • Індичка - 500 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
індичка, тушкована в сметані - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
індичка, тушкована в сметані - фото крок 2
Промийте індичку, натріть спеціями гарненько. Нехай помарінуется хвилин 15.
індичка, тушкована в сметані - фото крок 3
Закладаємо все в мультиварку, додаємо сметану.
індичка, тушкована в сметані - фото крок 4
Додаємо цибулю подрібнений.
індичка, тушкована в сметані - фото крок 5
М'ясо, цибуля, сметану - все перемішуємо.
Ставимо режим"Гасіння" з 40 хвилин.
індичка, тушкована в сметані - фото крок 6
Готовуюіндичку, тушковану в сметані, подаємо прямо з печі. Смачного!

Схожі рецепти