Індичка з печерицями в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Індичка з печерицями в сметані може стати вашим коронною стравою, так як його можна приготувати швидко і смачно. Таке м'ясо підходить до будь-якого гарніру, будь то: гречана каша або макарони.
Є багато варіантів, як приготувати індичку з печерицями в сметані. Найпростіший - це згасити її в казані. Блюдо виходить дуже ніжним, з приємним вершковим смаком і легкою кислинкою.
- Філе індички - 700 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Курячий бульйон - 150 мілілітрів
- Крем - 150 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Філе індички нарізаємо на невеликі шматочки квадратної форми. Обсмажуємо на сильному вогні в рослинному маслі до напівготовності. Прибираємо на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир.
Гриби замочити в холодній воді, щоб позбутися від сміття і піску. Потім вимийте їх і очистіть. Наріжте не дуже тонкими слайсами. Обсмажте на сильному вогні протягом пари хвилин. Також приберіть гриби на окрему тарілку.
Тепер настала черга лука. Очистіть його від лушпиння і наріжте максимально дрібно. Обсмажте до золотистого кольору. До цибулі додайте вже обсмажені печериці (або будь-які інші гриби) і м'ясо індички. Залийте все бульйоном, сіль і poperčite. Залиште гаситися на маленькому вогні 20 хвилин.
Додайте до м'яса і грибів сметану, видавіть через прес часник. Можете нарізати його часточками, порубати ножем або натерти на тертці. Залиште блюдо гаситися під закритою кришкою ще на п'ять хвилин, а потім подавайте до столу.