Рецепт Індичка з печерицями в сметані фото

Індичка з печерицями в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Індичка з печерицями в сметані може стати вашим коронною стравою, так як його можна приготувати швидко і смачно. Таке м'ясо підходить до будь-якого гарніру, будь то: гречана каша або макарони.

Є багато варіантів, як приготувати індичку з печерицями в сметані. Найпростіший - це згасити її в казані. Блюдо виходить дуже ніжним, з приємним вершковим смаком і легкою кислинкою.

  • Філе індички - 700 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Курячий бульйон - 150 мілілітрів
  • Крем - 150 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
індичка з печерицями в сметані - фото крок 1
Філе індички нарізаємо на невеликі шматочки квадратної форми. Обсмажуємо на сильному вогні в рослинному маслі до напівготовності. Прибираємо на паперову серветку, щоб вбрався зайвий жир.
індичка з печерицями в сметані - фото крок 2
Гриби замочити в холодній воді, щоб позбутися від сміття і піску. Потім вимийте їх і очистіть. Наріжте не дуже тонкими слайсами. Обсмажте на сильному вогні протягом пари хвилин. Також приберіть гриби на окрему тарілку.
індичка з печерицями в сметані - фото крок 3
Тепер настала черга лука. Очистіть його від лушпиння і наріжте максимально дрібно. Обсмажте до золотистого кольору. До цибулі додайте вже обсмажені печериці (або будь-які інші гриби) і м'ясо індички. Залийте все бульйоном, сіль і poperčite. Залиште гаситися на маленькому вогні 20 хвилин.
індичка з печерицями в сметані - фото крок 4
Додайте до м'яса і грибів сметану, видавіть через прес часник. Можете нарізати його часточками, порубати ножем або натерти на тертці. Залиште блюдо гаситися під закритою кришкою ще на п'ять хвилин, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти