Куряче філе з печерицями в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе з печерицями в сметані - просте, але надзвичайно смачна страва. Готується в лічені хвилини! Ніжне м'ясо в відмінному соусі з кремовою консистенцією.
Таке блюдо стане швидким вечерею або другим блюдом на обід. Подавайте з будь-яким гарніром або без нього, з шматочком свіжого хліба. Крохмаль підійде як картопляний, так і кукурудзяний. Для 30 хвилин у вас буде готове чудове блюдо, гідне святкового столу.
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Одну невелику морквину або половину великої очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
Невелику цибулину очистіть, помийте і наріжте. Додайте до моркви.
Налийте соняшникову олію і злегка підсмажте цибулю з морквою.
Печериці очистіть, наріжте пластинами і додайте до овочів. Наливати 100 мл води і тушкуйте моркву, цибуля, гриби під кришкою на невеликому вогні 5-7 хвилин.
Куряче філе помийте, наріжте невеликими шматочками. Викладіть в сковороду з овочами і грибами.
Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте блюдо 10 хвилин на невеликому вогні, помішуючи. Додайте в сковороду сметану, сіль і перець за смаком.
Крохмаль розчиніть в трьох столових ложках холодної води і влийте в сковороду. Гасіть ще 5 хвилин і вимикайте.
Куряче філе з грибами в сметані готове. Приємного!