Куряче філе з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше і звичніше, ніж приготувати на вечерю курку з гарніром для всієї родини? Напевно, ви готуєте її часто. Тому потрібно знати кілька рецептів для таких випадків, щоб було смачно!
Нижче ви можете ознайомитися з тим, як приготувати куряче філе з печерицями. Це прекрасне гаряче блюдо, яке припаде до смаку багатьом, адже таке поєднання неможливо не любити. Гриби, вершки і грудка - це завжди смачно. Інгредієнти тануть у роті, а що ідеально підходить гарнір підкреслює ніжну текстуру.
- Куряча грудка - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Рис круглозерністий - 300 грам
- Вершки 10% - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Грудку помийте і наріжте кубиками. Печериці довільно наріжте. Рис відварити в підсоленій воді.
Лук почистіть і подрібніть. Обсмажте його на рослинному маслі до готовності.
Приберіть цибулю в каструльку, обсмажте в цьому ж маслі гриби.
Тепер перекладіть гриби в каструлю. У сковороді обсмажте філе.
Грудку з'єднайте з іншими інгредієнтами, перемішайте.
Зробіть підливу. У сухій сковороді обсмажте муку до золотистого кольору.
Далі додайте олію, перемішайте і влийте вершки. Зробіть єдину консистенцію.
Підливою залийте інгредієнти. Видавіть в них часник. Додати сіль, поперчіть. Поставте на повільний вогонь на 15 хвилин.
Подавайте грудку з приготованим раніше рисом. Смачного!