Рецепт Індичка з печерицями фото

Індичка з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Гриби, Печериці
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Індичка з печерицями - універсальне блюдо. Воно однаково смачно і саме по собі зі шматочком свіжого чорного хліба і в поєднанні з картоплею, спагетті або рисом.

Ніжне м'ясо індички, печериці та солодкий болгарський перець - суміш, яка нікого не залишить байдужим. На перший погляд індичку з печерицями в домашніх умовах приготувати досить легко, але будьте уважні - індичку легко пересушити. Щоб м'ясо не втратило своїх смакових якостей його слід готувати строго відповідно до рецепту.

Отже, рецепт приготування індички з печерицями:

1. Підготувати філе індички, нарізати його на порційні шматки, посолити і обсмажити на олії до повної готовності, хвилин 20.

2. Печериці промити, дати стекти, нарізати на пластинки.

3. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити разом з печерицями на вершковому маслі 15-20 хвилин. Посолити.

4. Перець почистити і нарізати невеликими квадратиками. Обсмажити його на окремій сковороді до золотистої скоринки (перець не повинен бути занадто м'який).

5. Індичку, цибуля з печерицями та перець з'єднати в одній каструлі і перемішати. За смаком додати сіль і перець.

Наш простий рецепт індички з печерицями готовий, можна запрошувати до столу!

  • Філе індички - 700 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Болгарський перець - 3 штуки (бажано різнокольоровий)
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець чорний мелений - 1 За смаком
Ніжне м'ясо індички, печериці та солодкий болгарський перець - суміш, яка нікого не залишить байдужим. На перший погляд індичку з печерицями в домашніх умовах приготувати досить легко, але будьте уважні - індичку легко пересушити. Щоб м'ясо не втратило своїх смакових якостей його слід готувати строго відповідно до рецепту.

Отже, рецепт приготування індички з печерицями:

1. Підготувати філе індички, нарізати його на порційні шматки, посолити і обсмажити на олії до повної готовності, хвилин 20.

2. Печериці промити, дати стекти, нарізати на пластинки.

3. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити разом з печерицями на вершковому маслі 15-20 хвилин. Посолити.

4. Перець почистити і нарізати невеликими квадратиками. Обсмажити його на окремій сковороді до золотистої скоринки (перець не повинен бути занадто м'який).

5. Індичку, цибуля з печерицями та перець з'єднати в одній каструлі і перемішати. За смаком додати сіль і перець.

Наш простий рецепт індички з печерицями готовий, можна запрошувати до столу!

Схожі рецепти