Індичка (філе) в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Вам потрібно придумати що-небудь нескладне, але апетитне на обід або вечерю? Хочу поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати індичку (філе) в сметані з цибулею на сковороді. Відмінний варіант!
Це прекрасний варіант основного блюда без особливого клопоту. Подавати його до столу можна з будь-яким гарніром, а підлива виходить просто пальчики оближеш! Крім солі і зелені ви можете додати в рецепт спеції за смаком, сушені трави. Спробуйте, індичка припаде до смаку і дорослим, і малюкам.
- Філе індички - 0.5 кілограма
- Крем - 0.5 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль і зелень - За смаком
- Вода - 0.5 склянки
1. Вимийте, обсушити і наріжте середніми кубиками філе індички.
2. Викладіть на сковороду з рослинним маслом і поставте на вогонь. Смажте, помішуючи, на середньому вогні до легкої рум'яної скоринки.
3. Цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями.
4. Викладіть цибулю на сковороду, акуратно перемішайте.
5. Смажте ще хвилини 3-4, після чого викладіть на сковороду сметану.
6. Додайте ще трохи води, сіль і спеції за смаком. Залиште на середньому вогні хвилин на 5, після чого зніміть з вогню і дайте настоятися під кришкою ще хвилин 10.
7. Перед подачею на стіл можна присипати зеленню. Смачного!