Рецепт Індичка в сметані на сковороді фото

Індичка в сметані на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ніжна птах в поєднанні зі сметаною набуває чудові смакові якості. Я опишу, як приготувати індичку в сметані на сковороді. Приготування займе зовсім небагато часу. Смачно!

Для приготування нам буде потрібно охолоджене м'ясо птиці. Якщо філе в замороженому вигляді, то необхідно дістати його свідомо, до приготування. Філе краще розморожувати природним чином, ніж в мікрохвильовці. Так воно виходить ніжнішим. Але в разі, якщо ви зовсім поспішайте, мікрохвильова розморожування теж підійде! Смачного!

  • Філе індички - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Крем 15% жирності - 0, 5 L
  • Свіжа зелень - 1 пучок
індичка в сметані на сковороді - фото крок 1
Охолоджене філе індички промиваємо водою і нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо на змащену маслом сковороду. Обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні. У процесі смаження додаємо спеції і сіль.
індичка в сметані на сковороді - фото крок 2
Кубиками рубаємо цибулю і моркву. Кидаємо до філе, смажимо на невеликому вогні ще півгодини, поки індичка не буде повністю готова.
індичка в сметані на сковороді - фото крок 3
Коли м'ясо дійде до готовності, а овочі стануть м'якше, додаємо в суміш сметану. Помішуємо 3 хвилини. Насипаємо свіжу рубану зелень. Пробуємо на смак, якщо потрібно, dosalivaem Yugo. Готово! Можна подавати до будь-якого гарніру, будь то крупа або картопля.

Схожі рецепти