Індичка в сметані на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна птах в поєднанні зі сметаною набуває чудові смакові якості. Я опишу, як приготувати індичку в сметані на сковороді. Приготування займе зовсім небагато часу. Смачно!
Для приготування нам буде потрібно охолоджене м'ясо птиці. Якщо філе в замороженому вигляді, то необхідно дістати його свідомо, до приготування. Філе краще розморожувати природним чином, ніж в мікрохвильовці. Так воно виходить ніжнішим. Але в разі, якщо ви зовсім поспішайте, мікрохвильова розморожування теж підійде! Смачного!
- Філе індички - 1 кілограм
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем 15% жирності - 0, 5 L
- Свіжа зелень - 1 пучок
Охолоджене філе індички промиваємо водою і нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо на змащену маслом сковороду. Обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні. У процесі смаження додаємо спеції і сіль.
Кубиками рубаємо цибулю і моркву. Кидаємо до філе, смажимо на невеликому вогні ще півгодини, поки індичка не буде повністю готова.
Коли м'ясо дійде до готовності, а овочі стануть м'якше, додаємо в суміш сметану. Помішуємо 3 хвилини. Насипаємо свіжу рубану зелень. Пробуємо на смак, якщо потрібно, dosalivaem Yugo. Готово! Можна подавати до будь-якого гарніру, будь то крупа або картопля.