Тушкована телятина з вершками
(покроковий рецепт з фото)
У нас не завжди вистачає часу, щоб довго стояти біля плити, а їсти хочеться! Пропоную швидкий варіант обіду або вечері - тушковану телятину з вершками. На гарнір підійде картопляне пюре.
До вашої уваги - простий рецепт приготування тушкованої телятини з вершками. М'ясо гаситься з луком в невеликій кількості води. Коли доведете м'ясо до готовності, влийте вершки і додайте спеції. Не забудьте в кінці додати кріп, це додасть страві приємний аромат. Хай щастить!
- Телятина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 450 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Кріп - За смаком

М'ясо наріжте тонкими пластинками, а потім відбийте з двох сторін, попередньо накривши харчовою плівкою.

Наріжте телятину соломкою.

Посоліть м'ясо і ретельно перемішайте.

Лук подрібнюємо, а часник пропускаємо через прес. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі 3-4 хвилини.

Додаємо м'ясо, тушкуємо під кришкою, поки не википить сік.

Приблизно через 15-20 хвилин вливаємо воду, щоб покрила половину м'яса.

Продовжуємо гасити м'ясо до готовності.

Кладемо спеції і вливаємо до м'яса вершки. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин.

Додаємо подрібнений кріп, тушкуємо ще 3-4 хвилини.

Готово! На гарнір у мене - картопля. Смачного!