Рецепт Індичка «Принцеса на горошині» фото

Індичка «Принцеса на горошині»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Індичка, Птах, Бобові
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Перед вами рецепт приготування індички "принцеса на горошині" . Це східне блюдо завдяки нуту, швидше за все, і спецій на кшталт шафрану. Виходить дуже оригінальне і яскраве блюдо. Смачно!

Хочу вам розповісти, як приготувати індичку "принцеса на горошині" . Таку назву блюдо отримало не дарма: по перше, тут і правда м'ясо індички подається в оточенні ситного і соковитого турецького гороху - нуту, а по-друге, у цієї страви по-справжньому східний колорит. Спробуйте!

  • Стегно індички - 1 штука (велике)
  • Цибуля - 1 штука
  • Гайка - 350 грам
  • Вода - 2 L
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Шафран - 0.5 чайних ложки
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Гарбуз - 200 грам
індичка
1. Нут промиємо і замочимо в проточній воді на 12 годин. Потім знову промиємо, заливаємо 2 літрами чистої води і на маленькому вогні варимо приблизно півгодини після закипання.
індичка
2. Індичку промиємо й наріжемо тонкими шматочками.
індичка
3. На сковороді обсмажити індичку з шафраном на маслі зі спеціями, цибуля харчування, томатну пасту і обсмажити до готовності.
індичка
4. Додамо далі відварений нут, часник, гарбуз і заллємо приблизно склянкою води. Тушкуємо на маленькому вогні ще півгодини.
індичка
5. От і все! Смачного!

Схожі рецепти