Індичка «Принцеса на горошині»
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування індички "принцеса на горошині" . Це східне блюдо завдяки нуту, швидше за все, і спецій на кшталт шафрану. Виходить дуже оригінальне і яскраве блюдо. Смачно!
Хочу вам розповісти, як приготувати індичку "принцеса на горошині" . Таку назву блюдо отримало не дарма: по перше, тут і правда м'ясо індички подається в оточенні ситного і соковитого турецького гороху - нуту, а по-друге, у цієї страви по-справжньому східний колорит. Спробуйте!
- Стегно індички - 1 штука (велике)
- Цибуля - 1 штука
- Гайка - 350 грам
- Вода - 2 L
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Шафран - 0.5 чайних ложки
- Спеції - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Гарбуз - 200 грам
1. Нут промиємо і замочимо в проточній воді на 12 годин. Потім знову промиємо, заливаємо 2 літрами чистої води і на маленькому вогні варимо приблизно півгодини після закипання.
2. Індичку промиємо й наріжемо тонкими шматочками.
3. На сковороді обсмажити індичку з шафраном на маслі зі спеціями, цибуля харчування, томатну пасту і обсмажити до готовності.
4. Додамо далі відварений нут, часник, гарбуз і заллємо приблизно склянкою води. Тушкуємо на маленькому вогні ще півгодини.
5. От і все! Смачного!