Рецепт Суп «Принцеса на горошині» фото

Суп «Принцеса на горошині»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Горох
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Дуже смачний, легкий і ароматний супчик. Рецепт з розряду просто, швидко і смачно! Спробуйте!

Опис приготування:

Приготувати суп"Принцеса на горошині" дуже легко і досить швидко. Супчик виходить смачний і ароматний, урізноманітнює будь-яке меню. Для його приготування я взяла яловичий бульйон, але можна приготувати його і на воді, вийде більш легкий пісний варіант. Спробуйте, ваша сім'я неодмінно залишиться і сита, і задоволена!

  • Бульйон - 1, 5 L
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Горошок зелений, банку - 1 штука (консервований)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп
Підготуйте всі інгредієнти.
суп
Картопля наріжте соломкою.
суп
Часник пропустіть через прес.
суп
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
суп
На сковороді розігрійте масло і на великому вогні обсмажте картоплю, постійно помішуючи, до золотистого кольору.
суп
Перекладіть картопля поки на тарілочку і на цю ж сковороду викладіть часник. Обсмажте часник пару хвилин, додайте цибулю і моркву, обсмажуйте всі разом, помішуючи, близько 5-7 хвилин.
суп
Воду або бульйон доведіть до кипіння.
суп
Додайте картоплю, zažarku, сіль і спеції за смаком, дайте закипіти і варіть 2-3 хвилини.
суп
Додайте горошок разом з рідиною, будь-яку свіжу подрібнену зелень і доведіть суп до кипіння. Накрийте каструлю кришкою і вимкніть вогонь. Дайте настоятися супу близько 10 хвилин.
суп
Суп"Принцеса на горошині" готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти