Суп «Принцеса на горошині»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, легкий і ароматний супчик. Рецепт з розряду просто, швидко і смачно! Спробуйте!
Приготувати суп "принцеса на горошині" дуже легко і досить швидко. Супчик виходить смачний і ароматний, урізноманітнює будь-яке меню. Для його приготування я взяла яловичий бульйон, але можна приготувати його і на воді, вийде більш легкий пісний варіант. Спробуйте, ваша сім'я неодмінно залишиться і сита, і задоволена!
- Бульйон - 1, 5 L
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Горошок зелений, банку - 1 штука (консервований)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля наріжте соломкою.
Часник пропустіть через прес.
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
На сковороді розігрійте масло і на великому вогні обсмажте картоплю, постійно помішуючи, до золотистого кольору.
Перекладіть картопля поки на тарілочку і на цю ж сковороду викладіть часник. Обсмажте часник пару хвилин, додайте цибулю і моркву, обсмажуйте всі разом, помішуючи, близько 5-7 хвилин.
Воду або бульйон доведіть до кипіння.
Додайте картоплю, zažarku, сіль і спеції за смаком, дайте закипіти і варіть 2-3 хвилини.
Додайте горошок разом з рідиною, будь-яку свіжу подрібнену зелень і доведіть суп до кипіння. Накрийте каструлю кришкою і вимкніть вогонь. Дайте настоятися супу близько 10 хвилин.
Суп "принцеса на горошині" готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу. Смачного!