Салат на Новий рік «принцеса»
(покроковий рецепт з фото)
Ваші гості будуть у захваті, коли дізнаються, що насправді це салат, а не святковий торт! обов'язково подивіться, як приготувати салат на Новий рік "принцеса", якщо хочете незабутній вечір!
Хочете порадувати гостей чимось оригінальним? Приготуйте листковий салат на Новий рік "принцеса" - вони будуть в захваті від поєднання відвареної яловичини, яєць, маринованих огірочків і горіхів. Якщо ви любите чорнослив або родзинки, додайте жменю цих сухофруктів в передостанньому шарі - вони створять приємний контраст. Майонез можна замінити сметаною, але смак салату стане зовсім іншим - пробуйте заздалегідь. Не забудьте посолити і поперчити інгредієнти на ваш смак.
- Яловичина відварна - 300 грам
- Чорнослив - 150 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Огірки мариновані - 3 штуки
- Горіхи волоські - 1 Склянка
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Яйця варені - 3 штуки
1. Дрібно наріжте цибулю і замаринуйте його протягом 5-10 хвилин, заливши водою і додавши 1 ст. Ложку оцту. Бортики рознімної форми встановіть на блюдо.
2. Яловичину розділіть виделкою на волокна і викладіть першим шаром. Посоліть і поперчіть за смаком, полийте майонезом. Зверху викладіть замаринований цибулю, слив з нього рідину.
3. Зверху викладіть натерті на крупній тертці огірки (теж відіжміть з них рідина) і полийте майонезом. Потім викладіть терті на крупній тертці варені яйця, майонез, подрібнений чорнослив і рубані волоські горіхи.
4. Покрийте салат майонезом. На великій тертці натріть твердий сир і змішайте його з невеликою кількістю майонезу. Викладіть останнім шаром, розрівняйте. Надішліть салат в холодильник на ніч.
5. Перед подачею акуратно зніміть кільце. Прикрасити салат можна за допомогою кондитерського мішка густою сметаною (можна її залишити на ніч в друшляку через марлю). Смачного!