Рецепт Торт «принцеса» фото

Торт «принцеса»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Для особливих випадків хочу запропонувати вам рецепт приготування торта"Принцеса" . Милим дівчаткам особливо до душі доведеться!

Опис приготування:

Для приготування торта"Принцеса" потрібно зробити кілька коржів (я зазвичай роблю два великих). Можете зробити звичайний бісквіт з какао порошком для кольору. Як фігурки принцеси я використовувала саму звичайну ляльку. Дивимося далі рецепт.

  • Шоколад - 150 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Жовтки - 3 штуки
  • Вершки - 1 літр
  • Вишні - 700 грам
  • Лікер або коньяк - 100 грам
  • Обкладинка - 200 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Вершкове масло - 400 грам
  • Maršmellou - 250 грам
  • Цукрова пудра - 300 грам (для мастики)
торт
Використання попередніх бісквітні коржі або спечіть за рецептом: 4 яйця, склянка цукру, склянка борошна (для одного коржа) плюс какао для кольору. Окремо збиваємо з половиною цукру білки і жовтки, потім перемішуємо в одній мисці, додавши борошно, ложку какао і ложечку розпушувача. Запікаємо 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Випекли коржі, даємо охолонути.
торт
Робимо крем для просочення: розтоплюємо на водяній бані шоколад. Робимо сироп: в 80 г теплої води розчинити 100 г цукрової пудри; жовтки збиваємо до білого кольору крему. Додаємо в шоколад жовтки, сироп, перемішуємо. Окремо міксером збиваємо 300 мл вершків і змішуємо з шоколадною масою, прибираємо в холодильник. Готуємо варення з вишень: в каструлю висипаємо вишню, 100 г цукру або пудри, трошки води - грам 70, виливаємо лікер або коньяк, у мене було і те, та інше (лікеру більше), додаємо корицю, уварюємо майже в два рази. Даємо охолонути.
торт
Збиваємо вершки.
торт
Починаємо збірку: розрізаємо бісквіт, у мене вийшло - великий на дві частини, "спідницю" з 4. У роз'ємну форму кладемо перший корж, викладаємо на нього наші вишеньки з сиропом, потім крем.
торт
Потім вершки, накриваємо іншим коржем; і всі кроки повторюємо: сироп з ягодами, крем, вершки.
торт
І так з усіма коржами. Прибираємо в холодильник годин на 4-5.
торт
Тим часом готуємо масляний крем, збиваємо всі інгредієнти: згущене молоко і вершкове масло. Дістаємо торт з холодильника і обмазуємо масляним кремом.
торт
Знову ставимо в холодильник. Потім прикрашаємо мастикою (з маршмелоу і цукрової пудри з барвником). Робимо квіточки, різні деталі. Виходить плаття.
Торт"Принцеса" готовий. Перед подачею тримаємо в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти