Холодний суп з буряка
(покроковий рецепт з фото)
У мене вже давно перестали асоціюватися супи тільки з наваристими бульйону з овочами. В нашу сімейну кухню проникли рецепти, які пару років тому я навіть не припускала пробувати.
Але все змінюється. Тому пропоную вам прочитати про те, як приготувати холодний суп з буряка. Він ще буде і пюреобразних. Є такий російський рецепт, але у мене інший, з додаванням авокадо. У підсумку отримуємо низькокалорійне блюдо. Воно сподобається всім, хто не любить жирну їжу, але хоче насититися.
- Буряк - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Огірок - 3 штуки
- Кефір - 3 склянки
- Соєве м'ясо - За смаком
- Бальзамічний оцет - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Яйце - 2 штуки
- Зелень - За смаком
Заздалегідь відваріть буряк. Почистіть її і повністю остудіть. Потім наріжте овоч кубиками.
Кефір з буряком подрібніть блендером до однорідної консистенції.
Посоліть і поперчіть майбутній суп. Залиште його в холодильнику на 20 хвилин.
Авокадо і огірки помийте і очистіть. Наріжте їх кубиками і додайте в суп.
Влийте в холодну страву соєвий соус з бальзамічним оцтом. Перемішайте всі складові.
Перед подачею супу відваріть яйця круто і дрібно наріжте зелень. Смачного!