Холодець м'ясне асорті
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування заливного з різними видами м'яса.
Кількість порцій: 3-4
- Вареної ковбаси - 200 грам
- Карбонаду - 200 грам
- Курячого філе - 200 грам
- Свіжомороженого зеленого горошку - 100 грам
- Солодких перцю різних кольорів - 3 штуки
- Чорного меленого перцю - 1 щіпка
- Сіль - 1 штука (за смаком)
- Мелених насіння коріандру - 0, 5 чайних ложки
- Желатину - 2 чайних ложки
Куряче філе промити, варити в підсоленій воді 10-12 хвилин,
Поки не приготується. Після моментально занурити
В крижану воду, щоб курка не переварити і не стала жорсткою.
Бульйон залишити. Як філе охолоне,
Порізати його на середні кубики. Ковбасу і карбонад нарізати приблизно так само. Перемішати
Всі види м'ясної нарізки, перекласти її
В холодильник.
Поки не приготується. Після моментально занурити
В крижану воду, щоб курка не переварити і не стала жорсткою.
Бульйон залишити. Як філе охолоне,
Порізати його на середні кубики. Ковбасу і карбонад нарізати приблизно так само. Перемішати
Всі види м'ясної нарізки, перекласти її
В холодильник.
Перці вимити, порізати на половини,
Зрізати плодоніжки, насіння і білі плівки. Нарізати перці ромбиками або трикутниками,
Ошпарити окропом. Горошок розморозити, злити утворювати рідина,
Але не віджимати, об'єднати з
Перцем і м'ясною нарізкою.
Зрізати плодоніжки, насіння і білі плівки. Нарізати перці ромбиками або трикутниками,
Ошпарити окропом. Горошок розморозити, злити утворювати рідина,
Але не віджимати, об'єднати з
Перцем і м'ясною нарізкою.
Бульйон від курки остудити
До кімнатної температури. Засипати
Желатин і дати йому набрякнути, перемішати. Потім на плиті сильно нагріти, але не доводити до закипання. При необхідності підсолити, і додати чорний перець і коріандр. Прибрати з вогню і процідити через чисте сито або марлю.
У формочки для заливного або звичайні чашки розкласти суміш м'яса і овочів, влити курячий бульйон і поставити
В холодильник на ніч.
Холодець можна легко витягти з
Формочок, перевернув их вверх дном
І прикривши на кілька секунд рушником, змоченим в гарячій воді.
До кімнатної температури. Засипати
Желатин і дати йому набрякнути, перемішати. Потім на плиті сильно нагріти, але не доводити до закипання. При необхідності підсолити, і додати чорний перець і коріандр. Прибрати з вогню і процідити через чисте сито або марлю.
У формочки для заливного або звичайні чашки розкласти суміш м'яса і овочів, влити курячий бульйон і поставити
В холодильник на ніч.
Холодець можна легко витягти з
Формочок, перевернув их вверх дном
І прикривши на кілька секунд рушником, змоченим в гарячій воді.