М'ясне асорті на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути прекрасніше, ніж тарілка прекрасно прожареного на грилі м'яса різних видів? Хочу вам показати, як приготувати м'ясне асорті на грилі. Чудове блюдо до свята або на природу.
Кількість інгредієнтів для маринаду розраховано приблизно на кілограм м'яса. Я беру свинину, курку і ковбаски. Можна також використовувати баранину або телятину, але їх потрібно маринувати довше.
1. Для маринаду на дрібній тертці подрібнюю корінь імбиру.
2. Перець чилі іспольщуєт свіжий: дуже дрібно нарезаб його гострим ножем. При бажанні можете взяти і мелений перець або ж Амен його соусом табаско.
3. Змішую соєвий соус, кунжутну олію, імбир і перець чилі. За смаком додаю подрібнену зелену цибулю. Замість цибулі можна використовувати кінзу, петрушку або кріп.
4. Добре перемішую соус і розміщую в нього м'ясо, порізане некурпнимі шматочками, а також ковбаски. Осталвяю маринуватися мінімум на годину (краще залишити на всю ніч). По можливості час від часу перевертайте м'ясо в маринаді.
5. Розпаліть гриль або мангал. На решітки викладіть шматочки м'яса і ковбаски для обсмажування. За бажанням можете нанизати шматочки на шпажки.
6. Смажиться м'ясо на грилі досить швидко, треба встигнути його перевернути на іншу сторону, щоб нічого не підгоріло.
7. На гарнір підготуйте свіжі або смажені на грилі овочі, а також відварений рис.
Викладіть готове м'ясо з гарніром на одне велике блюдо і угощайтесь. Дуже смачне мяско виходить завдяки описаним маринаду.
- Свинина - 300 грам (вирізка)
- Куряче філе - 300 грам (грудки)
- Ковбаски свинячі - 350 грам
- Соєвий соус - 0, 25 склянки
- Корінь імбиру - 1 Ст. Ложка
- Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
- Цибуля зелена - За смаком
- Перець чилі - 0, 25 чайних ложки
- Овочі, Рис відварний - За смаком(Для сервировки блюда)
1. Для маринаду на дрібній тертці подрібнюю корінь імбиру.
2. Перець чилі іспольщуєт свіжий: дуже дрібно нарезаб його гострим ножем. При бажанні можете взяти і мелений перець або ж Амен його соусом табаско.
3. Змішую соєвий соус, кунжутну олію, імбир і перець чилі. За смаком додаю подрібнену зелену цибулю. Замість цибулі можна використовувати кінзу, петрушку або кріп.
4. Добре перемішую соус і розміщую в нього м'ясо, порізане некурпнимі шматочками, а також ковбаски. Осталвяю маринуватися мінімум на годину (краще залишити на всю ніч). По можливості час від часу перевертайте м'ясо в маринаді.
5. Розпаліть гриль або мангал. На решітки викладіть шматочки м'яса і ковбаски для обсмажування. За бажанням можете нанизати шматочки на шпажки.
6. Смажиться м'ясо на грилі досить швидко, треба встигнути його перевернути на іншу сторону, щоб нічого не підгоріло.
7. На гарнір підготуйте свіжі або смажені на грилі овочі, а також відварений рис.
Викладіть готове м'ясо з гарніром на одне велике блюдо і угощайтесь. Дуже смачне мяско виходить завдяки описаним маринаду.