Рецепт М'ясне асорті на компанію фото

М'ясне асорті на компанію
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Одним з найбільш вдалих варіантів страв для великої компанії є м'ясні асорті. Справа в тому, що при змішуванні декількох сортів м'яса в одній страві, результат завжди виходить просто відмінним.

Опис приготування:

Що може бути смачніше ситної і ароматний м'ясний тарілки? Такий достаток сортів м'яса нікого не залишить байдужим. Подавати таку страву краще з овочами (особливо зі свіжими). Чи не буде зайвою і сезонна зелень. Дізнатися, як приготувати м'ясне асорті на компанію, ви можете з цього рецепта.

  • Баранина - 500 грам
  • Яловичина - 300 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Курка - 500 грам
  • Жир курдючний - 100 грам
  • Бульйон - 150 мілілітрів
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Майоран - 1/2 чайних ложки
  • Орегано - 1/2 чайних ложки
  • Перець чилі - 1/2 чайних ложки
  • Ucho-сунелі - 2 чайних ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
м'ясне асорті на компанію - фото крок 1
Вимийте сало і все шматки м'яса під проточною водою, обсушити паперовими рушниками. Курдючний жир наріжте якомога дрібніше. Якщо ви використовуєте м'ясо на кістці, то зріжте його з них. Поріжте яловичину, баранину, свинину і курку на шматки середнього розміру.
м'ясне асорті на компанію - фото крок 2
В казанок або сотейник з товстим дном викладіть жир. Поставте його на плиту і на повільному вогні витоплювати. Поки жир витоплюється, в ступці змішайте і потовчіть коріандр, розмарин, майоран, орегано, перець чилі, уцхо-сунелі і сіль.
м'ясне асорті на компанію - фото крок 3
Коли курдючний жир витопиться в достатній кількості, викладіть до нього шматки м'яса. Вогонь збільште до сильного, обсмажуйте м'ясо з усіх боків до появи золотистої скоринки.
м'ясне асорті на компанію - фото крок 4
Засипте до м'яса спеції з ступки. Залийте все бульйоном, накрийте кришкою і доведіть рідину до кипіння. Після цього зменшіть її до мінімуму і тушкуйте три години.

Схожі рецепти