М'ясне асорті на компанію
(покроковий рецепт з фото)
Одним з найбільш вдалих варіантів страв для великої компанії є м'ясні асорті. Справа в тому, що при змішуванні декількох сортів м'яса в одній страві, результат завжди виходить просто відмінним.
Що може бути смачніше ситної і ароматний м'ясний тарілки? Такий достаток сортів м'яса нікого не залишить байдужим. Подавати таку страву краще з овочами (особливо зі свіжими). Чи не буде зайвою і сезонна зелень. Дізнатися, як приготувати м'ясне асорті на компанію, ви можете з цього рецепта.
- Баранина - 500 грам
- Яловичина - 300 грам
- Свинина - 500 грам
- Курка - 500 грам
- Жир курдючний - 100 грам
- Бульйон - 150 мілілітрів
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Майоран - 1/2 чайних ложки
- Орегано - 1/2 чайних ложки
- Перець чилі - 1/2 чайних ложки
- Ucho-сунелі - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
Вимийте сало і все шматки м'яса під проточною водою, обсушити паперовими рушниками. Курдючний жир наріжте якомога дрібніше. Якщо ви використовуєте м'ясо на кістці, то зріжте його з них. Поріжте яловичину, баранину, свинину і курку на шматки середнього розміру.
В казанок або сотейник з товстим дном викладіть жир. Поставте його на плиту і на повільному вогні витоплювати. Поки жир витоплюється, в ступці змішайте і потовчіть коріандр, розмарин, майоран, орегано, перець чилі, уцхо-сунелі і сіль.
Коли курдючний жир витопиться в достатній кількості, викладіть до нього шматки м'яса. Вогонь збільште до сильного, обсмажуйте м'ясо з усіх боків до появи золотистої скоринки.
Засипте до м'яса спеції з ступки. Залийте все бульйоном, накрийте кришкою і доведіть рідину до кипіння. Після цього зменшіть її до мінімуму і тушкуйте три години.