Рецепт М'ясне асорті фото

М'ясне асорті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Птах , Курка , Яловичина
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

До святкового столу такий рулет з трьох видів м'яса буде як не можна до речі. Апетитний, неймовірно смачний і зовсім нескладний у приготуванні. Рекомендую придивитися до рецептом. Красиво і нескладно.

Опис приготування:

Завдяки поєднанню трьох видів м'яса блюдо виходить неймовірно соковитим і оригінальним. Тут не потрібні ніякі особливі спеції або приправи, але при бажанні ви можете використовувати їх як і маринад, наприклад. Крім того, варіантів, як приготувати м'ясне асорті, може бути безліч, включаючи різні начинки усередині: смажені гриби, овочі, сир, горіхи і т.Д.. d.

  • Куряче філе - 600 грам
  • Свинина - 1 кілограм
  • Яловичина або телятина - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Гострий перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
м'ясне асорті - фото крок 1
1. Із вказаної кількості інгредієнтів можна приготувати 2-3 повноцінних рулету. Якщо ви хочете зробити невелику порцію, то зменшите норми. М'ясо насамперед вимийте як слід і обсушити.
м'ясне асорті - фото крок 2
2. Викладіть пласт яловичини на робочу поверхню і акуратно відбийте молоточком. Найкраще використовувати вирізку. Посоліть і поперчіть шматочок з двох сторін.
м'ясне асорті - фото крок 3
3. Те ж саме виконайте і зі свининою. Щоб не утворилися дірочки при відбиванні молоточком, м'ясо можна покласти під харчову плівку.
м'ясне асорті - фото крок 4
4. Викладіть пласти м'яса один на інший і в центрі розмістіть відбиті, посолені і поперчені шматочки філе.
м'ясне асорті - фото крок 5
5. Тепер відповідальний момент: потрібно акуратно і дуже щільно згорнути м'ясо рулетом.
м'ясне асорті - фото крок 6
6. Після загорніть у фольгу, попередньо добре змастивши її олією, викладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
м'ясне асорті - фото крок 7
7. Запікається рулет з м'ясного асорті хвилин 40-50. Остуджувати його рекомендую, встановивши невеликий прес. Це допоможе рулету зберегти форму. Після акуратно розгорніть фольгу і наріжте м'ясо порційними шматочками. Викладіть в тарілку для подачі і подавайте до столу з соусом і овочами.

Схожі рецепти