М'ясне асорті на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться класним рецептом приготування м'ясного асорті на шпажках. Така легка закуска готується вдома або на природі, все залежить від погоди. Дуже просто і доступно, якщо хочеться перекусити.
Отже, розповідаю, як приготувати м'ясне асорті на шпажках:
1. Насамперед нарізаємо всі види м'яса тонкими скибочками або кружальцями.
2. Болгарський перець промиваємо і очищаємо від насіння. Нарізаємо його кільцями.
3. У довільному порядку надягаємо м'ясо на дерев'яні шпажки, чергуючи його з перцем. Присипаємо закуску сіллю і перцем за смаком.
4. Загортаємо шпажки в фольгу. Один кінець щільно закручуємо, а в другій вливаємо червоне вино, і тільки потім замотуємо все фольгою.
5. Запікаємо в духовці 25-30 хвилин при температурі в 180 градусів.
6. Смачного!
- Куряча грудка - 1/2 штуки
- Шинка - 100 грам
- Бекон - 100 грам
- Ковбаса - 100 грам
- Свинина - 100 грам
- Перець болгарський - 3 штуки
- Вино червоне - 150 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед нарізаємо всі види м'яса тонкими скибочками або кружальцями.
2. Болгарський перець промиваємо і очищаємо від насіння. Нарізаємо його кільцями.
3. У довільному порядку надягаємо м'ясо на дерев'яні шпажки, чергуючи його з перцем. Присипаємо закуску сіллю і перцем за смаком.
4. Загортаємо шпажки в фольгу. Один кінець щільно закручуємо, а в другій вливаємо червоне вино, і тільки потім замотуємо все фольгою.
5. Запікаємо в духовці 25-30 хвилин при температурі в 180 градусів.
6. Смачного!