Рецепт М'ясне асорті на шпажках фото

М'ясне асорті на шпажках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Бекон, Ковбаса
Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу

Хочу поділиться класним рецептом приготування м'ясного асорті на шпажках. Така легка закуска готується вдома або на природі, все залежить від погоди. Дуже просто і доступно, якщо хочеться перекусити.

Отже, розповідаю, як приготувати м'ясне асорті на шпажках:

1. Насамперед нарізаємо всі види м'яса тонкими скибочками або кружальцями.

2. Болгарський перець промиваємо і очищаємо від насіння. Нарізаємо його кільцями.

3. У довільному порядку надягаємо м'ясо на дерев'яні шпажки, чергуючи його з перцем. Присипаємо закуску сіллю і перцем за смаком.

4. Загортаємо шпажки в фольгу. Один кінець щільно закручуємо, а в другій вливаємо червоне вино, і тільки потім замотуємо все фольгою.

5. Запікаємо в духовці 25-30 хвилин при температурі в 180 градусів.

6. Смачного!


  • Куряча грудка - 1/2 штуки
  • Шинка - 100 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Ковбаса - 100 грам
  • Свинина - 100 грам
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Вино червоне - 150 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
Отже, розповідаю, як приготувати м'ясне асорті на шпажках:

1. Насамперед нарізаємо всі види м'яса тонкими скибочками або кружальцями.

2. Болгарський перець промиваємо і очищаємо від насіння. Нарізаємо його кільцями.

3. У довільному порядку надягаємо м'ясо на дерев'яні шпажки, чергуючи його з перцем. Присипаємо закуску сіллю і перцем за смаком.

4. Загортаємо шпажки в фольгу. Один кінець щільно закручуємо, а в другій вливаємо червоне вино, і тільки потім замотуємо все фольгою.

5. Запікаємо в духовці 25-30 хвилин при температурі в 180 градусів.

6. Смачного!

Схожі рецепти