Рецепт М'ясне асорті на Новий рік фото

М'ясне асорті на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет

Для новорічного столу багато господинь продумують меню задовго до цього свята. Звичайно ж, воно не обходиться без м'ясних страв. Існує чимало рецептів м'ясних нарізок і асорті, це один з кращих.

Щоб приготувати дуже смачне м'ясне блюдо на Новий рік, вам не слід довго ламати над ним голову. Досить просто використовувати побільше видів м'яса в одній страві. Спробуйте дізнатися, як приготувати м'ясне асорті на Новий рік, вам воно обов'язково припаде до смаку.

  • Ковбаса салямі італійська - 50 грам
  • Бажання - 50 грам
  • Свинина пікантна - 50 грам
  • Osheek варені kopchenиy - 50 грам
  • Шинка - 50 грам
  • Оливки чорні - 2-3 штук
  • Петрушка кучерява - 1 пучок
  • Яйця варені - 2 штуки
  • Морква свіжа - За смаком
  • Перець солодкий жовтий - 1/2 штуки
  • Гвоздика - 4 штуки
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 1
Відваріть попередньо два курячих яйця (в круту). Очистіть їх, зробіть їм за допомогою гвоздики очі, а за допомогою нарізаною сирої моркви - гребінець і дзьоб. Візьміть той сорт м'яса, шматочки якого будуть найдовшими. Наріжте його, виклавши основу хвоста для півня.
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 2
Потім наріжте копчену шинку (вона повинна бути контрастного кольору і виділятися на тлі м'яса) на тонкі смужки і "розбавте" такими пір'ям "хвіст" .
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 3
Тепер за допомогою тонко нарізаної салямі викладіть кольорові плями по всій площі хвостика.
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 4
Наріжте кілька оливок кільцями. Солодкий болгарський перець вимийте і наріжте кубиками. Викладіть з перцю і оливок прикраси на хвості півня.
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 5
Таким же чином вступите і з хвостом другого півня, зробивши його трохи іншим. Цього можна домогтися, якщо чергувати м'ясо в іншій послідовності. Викладіть промиту петрушку, яка буде служити "травою" . Подавайте закуску до столу.

Схожі рецепти