М'ясне асорті на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Для новорічного столу багато господинь продумують меню задовго до цього свята. Звичайно ж, воно не обходиться без м'ясних страв. Існує чимало рецептів м'ясних нарізок і асорті, це один з кращих.
Щоб приготувати дуже смачне м'ясне блюдо на Новий рік, вам не слід довго ламати над ним голову. Досить просто використовувати побільше видів м'яса в одній страві. Спробуйте дізнатися, як приготувати м'ясне асорті на Новий рік, вам воно обов'язково припаде до смаку.
- Ковбаса салямі італійська - 50 грам
- Бажання - 50 грам
- Свинина пікантна - 50 грам
- Osheek варені kopchenиy - 50 грам
- Шинка - 50 грам
- Оливки чорні - 2-3 штук
- Петрушка кучерява - 1 пучок
- Яйця варені - 2 штуки
- Морква свіжа - За смаком
- Перець солодкий жовтий - 1/2 штуки
- Гвоздика - 4 штуки
Відваріть попередньо два курячих яйця (в круту). Очистіть їх, зробіть їм за допомогою гвоздики очі, а за допомогою нарізаною сирої моркви - гребінець і дзьоб. Візьміть той сорт м'яса, шматочки якого будуть найдовшими. Наріжте його, виклавши основу хвоста для півня.
Потім наріжте копчену шинку (вона повинна бути контрастного кольору і виділятися на тлі м'яса) на тонкі смужки і "розбавте" такими пір'ям "хвіст" .
Тепер за допомогою тонко нарізаної салямі викладіть кольорові плями по всій площі хвостика.
Наріжте кілька оливок кільцями. Солодкий болгарський перець вимийте і наріжте кубиками. Викладіть з перцю і оливок прикраси на хвості півня.
Таким же чином вступите і з хвостом другого півня, зробивши його трохи іншим. Цього можна домогтися, якщо чергувати м'ясо в іншій послідовності. Викладіть промиту петрушку, яка буде служити "травою" . Подавайте закуску до столу.