Рецепт М'ясне асорті на Новий рік фото

М'ясне асорті на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Для новорічного столу багато господинь продумують меню задовго до цього свята. Звичайно ж, воно не обходиться без м'ясних страв. Існує чимало рецептів м'ясних нарізок і асорті, це один з кращих.

Опис приготування:

Щоб приготувати дуже смачне м'ясне блюдо на Новий рік, вам не слід довго ламати над ним голову. Досить просто використовувати побільше видів м'яса в одній страві. Спробуйте дізнатися, як приготувати м'ясне асорті на Новий рік, вам воно обов'язково припаде до смаку.

  • Ковбаса салямі італійська - 50 грам
  • Бажання - 50 грам
  • Свинина пікантна - 50 грам
  • Osheek варені kopchenиy - 50 грам
  • Шинка - 50 грам
  • Оливки чорні - 2-3 штук
  • Петрушка кучерява - 1 пучок
  • Яйця варені - 2 штуки
  • Морква свіжа - За смаком
  • Перець солодкий жовтий - 1/2 штуки
  • Гвоздика - 4 штуки
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 1
Відваріть попередньо два курячих яйця (в круту). Очистіть їх, зробіть їм за допомогою гвоздики очі, а за допомогою нарізаною сирої моркви - гребінець і дзьоб. Візьміть той сорт м'яса, шматочки якого будуть найдовшими. Наріжте його, виклавши основу хвоста для півня.
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 2
Потім наріжте копчену шинку (вона повинна бути контрастного кольору і виділятися на тлі м'яса) на тонкі смужки і"розбавте" такими пір'ям"хвіст" .
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 3
Тепер за допомогою тонко нарізаної салямі викладіть кольорові плями по всій площі хвостика.
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 4
Наріжте кілька оливок кільцями. Солодкий болгарський перець вимийте і наріжте кубиками. Викладіть з перцю і оливок прикраси на хвості півня.
м'ясне асорті на Новий рік - фото крок 5
Таким же чином вступите і з хвостом другого півня, зробивши його трохи іншим. Цього можна домогтися, якщо чергувати м'ясо в іншій послідовності. Викладіть промиту петрушку, яка буде служити"травою" . Подавайте закуску до столу.

Схожі рецепти