Рецепт Хінкалі в духовці фото

Хінкалі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня , Грузинська кухня
Борошно , Овочі , Свинина , Часник , Цибуля
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Хінкалі
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

В принципі, справжні хінкалі виходять неймовірно смачними в будь-якому випадку, як ви їх не приготуйте. А крім традиційної варіння і приготування на пару, можу запропонувати запекти хінкалі в духовці.

Опис приготування:

Оскільки останнім часом я майже все готую в духовці, так, на мій погляд, будь-яку страву виходить смачніше, то не оминула я стороною і грузинську кухню, в цьому рецепті я розповім вам, як зробити хінкалі в духовці. Звичайно, такий варіант їх приготування не можна назвати традиційним, але ж смажать ж хінкалі, так чому б нам не запекти їх на подушці з помідорів, да під ароматною сирною шапочкою. А якщо ви ще будете використовувати для цього простого рецепту хінкалі в духовці власноруч зроблений продукт, а не магазинні хінкалі, то вийде взагалі дивовижно, самі спробуйте.

  • Хінкалі - 28-30 штук
  • Помідори м'ясисті - 3-4 штук
  • Сир твердий - 70-100 грам
  • Зелень свіжа - 60-70 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
хінкалі в духовці - фото крок 1
Отже, для початку гарненько промиваємо помідори і нарізаємо їх на скибочки шириною десь 0, 7 см.
хінкалі в духовці - фото крок 2
Тепер беремо чавунну сковороду зі знімною ручкою і викладаємо дно скибочками помідорів, солимо їх трохи і перчимо. На помідори боком розкладаємо заморожені хінкалі, посипаємо все подрібненою зеленню і тертим на крупній тертці сиром.
хінкалі в духовці - фото крок 3
Ставимо сковороду в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо хінкалі приблизно 20-25 хвилин. Коли страва покриється ароматної сирною скоринкою, дістаємо його і розкладаємо хінкалі по тарілочках. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти