Рецепт Хе з м'яса по-корейськи фото

Хе з м'яса по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл, 23 лютого
Салати

З точки зору кулінарії Хе з м'ясом по-корейськи це скоріше салат і самі корейці відносяться до цієї страви як до різновиду закуски або салату. Хе готують з м'ясом, рибою. Являє собою гостре блюдо з яскравим часниковим присмаком з додаванням м'яса або риби. Найчастіше хе готують з оселедцем, але є і м'ясні варіанти. М'ясо може використовуватися сирим або відварною. Мені ближче відвареної варіант.


Кількість порцій: 6
  • Яловичина відварна - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Перець червоний - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
хе з м'яса по-корейськи - фото крок 1
1. Для приготування Хе з м'ясом по-корейськи натріть очищену моркву на тертці для корейської моркви. Якщо немає такої терки, можна моркву нарізати тонко ножем.
хе з м'яса по-корейськи - фото крок 2
2. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
хе з м'яса по-корейськи - фото крок 3
3. У мисці змішайте моркву і цибулю. Злегка пам'ятаєте руками.
хе з м'яса по-корейськи - фото крок 4
4. Відварене м'ясо нарізати соломкою. Існують варіанти Хе, коли використовується яловичина, курятина, indyushatina. За великим рахунком вид м'яса не так вже й важливий. Є варіанти приготування Хе, коли м'ясо використовується сирим, заморожується. Після, готується строганина, а вже її маринують. Для мене це ризикований вид блюда.Я вважаю за краще використовувати відварене м'ясо.
хе з м'яса по-корейськи - фото крок 5
5. З'єднайте морква, цибуля, нарізане м'ясо. Змішайте рослинне масло зі спеціями. Видавіть до маслу часник через прес. Додайте сіль і цукор, оцет. Отриманою сумішшю залийте нарізані продукти. Затягніть миску плівкою і поставте на добу в холодильник маринуватися.
хе з м'яса по-корейськи - фото крок 6
6. Через деякий час подайте Хе з м'ясом до столу. Блюдо яскраве, ароматне, досить гостре. Послужить відмінним доповненням до обіду і порушить апетит не тільки смаком і ароматом, але і видом.
хе з м'яса по-корейськи - фото крок 7
7. Подайте Хе з м'ясом по корейський до столу, прикрасивши зеленню. Як варіант, в готове Хе можна щедро додати подрібнену зелень петрушки. Це на любителя.

Схожі рецепти