Хаш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Хаш з яловичини - національне вірменське блюдо. Він вважається чудодійним, якщо потрібно повернути здоров'я після бурхливого застілля. Хаш зазвичай готують на третій день весілля, щоб гості протверезіли!
Хаш з яловичини я бs назвала гарячої холодцем. Звичайно, він протверезить будь-якого. Такі наваристі супи чудесним чином надають сили і здоров'я! Можна до яловичим ніжок кинути і повноцінний шматок м'яса, щоб було, чим розважитися. Тим більше, що жінки не надто шанують різні субпродукти! Пам'ятайте немає такого рецепта, якого не можна змінити або поліпшити за своїм смаком! Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичі ніжки - 1, 5 кілограма
- Рубець - 500 грам
- Часник - 4 штуки
- Зелень - 2 штуки (пучка)
Яловичі ніжки і рубець добре чистять, skoblyat, миють і варять у великій каструлі як на холодець. Заварювати, поки м'ясо не почне відділятися від кісток.
Рубецьь вариться окремо до тих пір, поки не зникне специфічний запах. Це приблизно 7-8 годин. Бульйон зливаємо, використовуємо тільки м'ясо. Рубецьь режим і відправляємо в каструлю, де варилися ніжки.
Уже готовий суп заправляється великою кількістю часнику і зелені. Поварити ще трохи, хвилин 15.
Подавати хаш з гострим перцем, а м'ясо окремо подати на тарілці. Доброго здоров'я!