Хаш з похмілля
(покроковий рецепт з фото)
Існує маса народних рецептів, які допомагають людям з похмілля. Це всілякі коктейлі, холодні закуски і супи. Деякі перевірені довгими роками і точно мають позитивну дію.
Ви можете ознайомитися з тим, як приготувати хаш з похмілля. Це знаменитий кавказький суп, який точно освіжить людини після довгої вечірки. А якщо до нього подати часнику з редискою, то ефект точно не змусить себе чекати. Організм наповниться корисними і дуже поживними речовинами.
- Яловиче нога - 2 штуки
- Яловичий хвіст - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Яловичі ноги залийте холодною водою і залиште отмачиваться мінімум на 3 годину, а краще на день.
Хвости теж залиште у воді.
Потім ноги відскоблити і наріжте на середні шматки.
Ноги поставте варитися в каструлі з водою. Якщо у вас є скороварка, то в ній м'ясо приготується всього за 2 годину, а в каструлі за 6 годин.
Окремо варіть хвости, прибираючи жир зверху.
Потім у великій каструлі з'єднайте бульйони з усім м'ясом. Додайте цибулини. Варіть хаш ще годину.
Має напруга, діставши м'ясо і цибулю. Можна додати шматочки яловичини в бульйон. Sup сіль за смаком. Подавайте блюдо зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!