Рецепт Хаш з баранини фото

Хаш з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі простий рецепт хаша з баранини. Баклажан - це таке традиційне кавказьке блюдо, дуже наваристий і ситний суп з часником. Готується довго, але воно того варто, повірте!

Опис приготування:

Як вид, незважаючи на тривалий час готування, сам по собі це досить легкий рецепт приготування хаша з баранини. Дуже часто, наскільки я знаю, господині взагалі залишають бульйон варитися на ніч. Але я так не ризикую - просто вранці ставлю варитися на вільну конфорку і вже ввечері подаю. Взагалі ж, такий бульйон на наступний день навіть смачніше, так що, якщо вам нікуди поспішати, розповідаю, як зробити хаш з баранини!

  • Баранина (шия) - 1.5 кілограма
  • Вода - 4 L
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Перець горошком - 8 штук
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Braai - 2 штуки(2 пучка)
  • Часник - За смаком(3 зубчики на порцію)
  • Сіль - За смаком(1 ç.l. На порцію)
хаш з баранини - фото крок 1
1. Шию добре промиваємо, робимо надрізи до кістки і відправимо варитися. Як закипить - зливаємо всю воду, набираємо нову, знову доводимо до кипіння. Знімаємо шуми.
хаш з баранини - фото крок 2
2. Бульйон ставимо на зовсім маленький вогонь. У марлю поміщаємо корінь петрушки, лаврушку і перець. Загортаємо і опустимо мішечок в суп.
хаш з баранини - фото крок 3
3. Через 3-4 години м'ясо дістанемо з бульйону. Ріжемо його шматочками. У ступі починаємо перетирати часник і сіль в розрахунку на кожного їдця.
хаш з баранини - фото крок 4
4. Тепер в кожну порцію викладаємо часникову суміш, петрушку і подрібнене м'ясо. Заливаємо бульйоном. Подаємо з лавашем.
хаш з баранини - фото крок 5
5. Хаш з баранини готовий! Смачного!

Схожі рецепти