Густий суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любіть насичені і густі супи? Спробуйте приготувати дуже ситний і смачний суп зі свининою на зразок угорського бограча. Блюдо готується в мультиварці, але можна варити і в звичайній каструлі.
Опис приготування:
Як зробити густий суп зі свининою в домашніх умовах? Просто дотримуйтесь цієї покрокової інструкції, і у вас все вийде. Такі супи, як правило, дуже ситні, так що складно з'їсти більше однієї тарілки. Рекомендую готувати на всю сім'ю в холодну пору року. Всі будуть ситі і задоволені!
- Свинина - 200-300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вино - 30 мілілітрів
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Паприка - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Вливаємо в чашу мультиварки рослинне масло. Всі овочі очищаємо і дрібно нарізаємо. Морква трьом на тертці. Обсмажуємо овочі на режимі"Жарка" до напівготовності.
Додайте свинину, порізану шматочками, zasyp'te і перець. Перемішайте, готуйте ще 10 хвилин.
Вливаємо 100 мл. Гарячої води. Переводимо мультиварку в режим"Гасіння" з 1 час.
Додаємо томатну пасту, перемішуємо. Також вливаємо вино, викладаємо порізану картоплю.
В самому кінці додайте подрібнену зелень.
Смачного!