Густий гарячий шоколад
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.
Гарячий шоколад - ласощі з тисячолітньою історією. Справжній гарячий шоколад не приготувати ні з какао-порошку, ні з розчинних гранул, для нього буде потрібно хороша плитка темного шоколаду
Опис приготування:
Щоб трохи урізноманітнити досить нудний рецепт гарячого шоколаду, можна покласти за смаком гвоздику, корицю, кардамон, мускатний горіх. А в гарячий шоколад ще можна додати вершкового масла і прикрасити напій вершками, горішками, порошком какао.
- Шоколад - 50 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
1. Шоколад помістіть чашку, розтопіть в мікрохвильовій печі.
2. Збийте шоколад 50 мл теплого молока з допомогою віночка.
3. Додайте ванілін і цукор, перемішайте.
4. Влийте молоко.
5. Нагрійте до бажаної температури.