Рецепт Гуляш з яблуком фото

Гуляш з яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Яблука
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачно, коли до м'ясних страв додають солодкі сухофрукти або свіжі фрукти. Виходить симбіоз солодкого і солоного.

Опис приготування:

Гуляш з яблуком ви приготуєте дуже швидко. Раджу подати до такого гуляшу рис.

  • Свиняча м'якоть - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яблука солодкі червоні - 3 штуки
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цукор - 10 грам
  • Сіль - 2 грами
  • Перець - 1 грам
  • Томатний соус - 1 Склянка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
гуляш з яблуком - фото крок 1
М'ясо нарізати на шматочки по 2-3 см кожен.
гуляш з яблуком - фото крок 2
Обсмажуємо м'ясо на добре розігрітій сковороді до рум'яності. У міру необхідності підливайте рослинне масло.
гуляш з яблуком - фото крок 3
Додайте нашатковану цибулю. Коли цибуля стане м'яким, додайте томатний соус і сметану.
гуляш з яблуком - фото крок 4
Яблучну м'якоть зрізати з качанчики. Нарізати на великі часточки.
гуляш з яблуком - фото крок 5
На окремій сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте яблука і цукор. Карамелізіруется яблука 3-5 хвилин.
гуляш з яблуком - фото крок 6
Карамелізовані яблука додайте до дійшла свинині. Перемішайте. Томіть все 5 хвилин.
гуляш з яблуком - фото крок 7
Подайте до столу. Можна на гарнір дати картопля або рис. Дуже смачно!

Схожі рецепти