Гуляш з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачно, коли до м'ясних страв додають солодкі сухофрукти або свіжі фрукти. Виходить симбіоз солодкого і солоного.
Гуляш з яблуком ви приготуєте дуже швидко. Раджу подати до такого гуляшу рис.
- Свиняча м'якоть - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яблука солодкі червоні - 3 штуки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Цукор - 10 грам
- Сіль - 2 грами
- Перець - 1 грам
- Томатний соус - 1 Склянка
- Крем - 2 Ст. Ложки
М'ясо нарізати на шматочки по 2-3 см кожен.
Обсмажуємо м'ясо на добре розігрітій сковороді до рум'яності. У міру необхідності підливайте рослинне масло.
Додайте нашатковану цибулю. Коли цибуля стане м'яким, додайте томатний соус і сметану.
Яблучну м'якоть зрізати з качанчики. Нарізати на великі часточки.
На окремій сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте яблука і цукор. Карамелізіруется яблука 3-5 хвилин.
Карамелізовані яблука додайте до дійшла свинині. Перемішайте. Томіть все 5 хвилин.
Подайте до столу. Можна на гарнір дати картопля або рис. Дуже смачно!