Рецепт Булочки з яблуком і карамеллю фото

Булочки з яблуком і карамеллю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Дріжджове тісто
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Страви з начинкою , Булочки
Кількість порцій: 30
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Це просто чудові булочки! Аромат кориці і яблук відчувається навіть з картинки! дивовижне, повітряне тісто і багато начинки - ось що робить їх такими апетитними!

Опис приготування:

Думаю, багато з вас люблять булочки. Вони, звичайно, шкодять фігурі, але іноді можна себе порадувати такої вкусняшки. Ці булочки виходять дуже соковитими і ароматними, а тісто - легким і пишним. Булочки з яблуками та карамеллю солодкі, тануть у роті. Вони сподобаються вашій родині, обов'язково спробуйте приготувати вдома.

  • Дріжджі - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Яблуко - 4 штуки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 1
1. Змішайте молоко, рослинна олія, 1/2 чашки цукру і нагрівайте суміш до злегка теплого стану. Залийте теплим молоком дріжджі, щоб їх активувати. Додайте 4 чашки борошна і залиште тісто на 1 годину збільшитися в розмірі. Додайте борошно, що залишилося, розпушувач, сіль і соду. Замісити пружне пишне тісто.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 2
2. Поріжте яблука на дрібні кубики.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 3
3. Протушкувати яблука на сковороді 2-3 хвилини до м'якості.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 4
4. Приберіть яблука. У тій же сковороді розтопіть 100 грам вершкового масла і додайте чашку коричневого цукру.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 5
5. В отриману карамель додайте яблука і готуйте їх 1-2 хвилини.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 6
6. Помістіть трохи остигнула яблучну начинку на розкачане тісто.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 7
7. Поверніть рулет і наріжте його на кілька частин.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 8
8. Випікайте булочки при температурі 180 градусів 20 хвилин.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 9
9. Дайте булочкам охолонути.
булочки з яблуком і карамеллю - фото крок 10
10. Підготуйте глазур: змішайте 100 грам масла, чашку коричневого цукру, 1/2 склянки вершків, цукрову пудру і дрібку солі. Збийте до пишного крему. Полийте булочки глазур'ю і насолоджуйтеся десертом.

Схожі рецепти