Булочки з яблуком і карамеллю
(покроковий рецепт з фото)
Це просто чудові булочки! Аромат кориці і яблук відчувається навіть з картинки! дивовижне, повітряне тісто і багато начинки - ось що робить їх такими апетитними!
Думаю, багато з вас люблять булочки. Вони, звичайно, шкодять фігурі, але іноді можна себе порадувати такої вкусняшки. Ці булочки виходять дуже соковитими і ароматними, а тісто - легким і пишним. Булочки з яблуками та карамеллю солодкі, тануть у роті. Вони сподобаються вашій родині, обов'язково спробуйте приготувати вдома.
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Яблуко - 4 штуки
- Вершкове масло - 200 грам
- Вершки - 1/2 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Змішайте молоко, рослинна олія, 1/2 чашки цукру і нагрівайте суміш до злегка теплого стану. Залийте теплим молоком дріжджі, щоб їх активувати. Додайте 4 чашки борошна і залиште тісто на 1 годину збільшитися в розмірі. Додайте борошно, що залишилося, розпушувач, сіль і соду. Замісити пружне пишне тісто.
2. Поріжте яблука на дрібні кубики.
3. Протушкувати яблука на сковороді 2-3 хвилини до м'якості.
4. Приберіть яблука. У тій же сковороді розтопіть 100 грам вершкового масла і додайте чашку коричневого цукру.
5. В отриману карамель додайте яблука і готуйте їх 1-2 хвилини.
6. Помістіть трохи остигнула яблучну начинку на розкачане тісто.
7. Поверніть рулет і наріжте його на кілька частин.
8. Випікайте булочки при температурі 180 градусів 20 хвилин.
9. Дайте булочкам охолонути.
10. Підготуйте глазур: змішайте 100 грам масла, чашку коричневого цукру, 1/2 склянки вершків, цукрову пудру і дрібку солі. Збийте до пишного крему. Полийте булочки глазур'ю і насолоджуйтеся десертом.