Рецепт Англійський пиріг з горіхами і карамеллю фото

Англійський пиріг з горіхами і карамеллю
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Горіхи
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 9
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Рецепт приготування традиційного англійського пирога з горіхами пекан та карамеллю з ірисок.

Опис приготування:

Зробити тісто. У великій мисці змішати разом борошно і сіль. Нарізати масло і сало, додати в борошно. Додати по 1 столовій ложці води, розминаючи виделкою суміш після кожного додавання, поки суміш не зволожиться. На робочій поверхні сформувати з тіста плоский диск, загорнути в поліетиленовий пакет і поставити в холодильник на 30 хвилин.

На злегка посипаною борошном поверхні розкачати, використовуючи качалку. Сформувати з тіста круг діаметром 30 см і товщиною 3 мм. Викласти тісто у форму для пирога, обрізати краю, створивши навіс з країв висотою 1, 3 см.

Приготувати начинку. Розігріти духовку до 190 градусів. У великій мисці змішати яйця, кукурудзяний сироп, коричневий цукор, олія, сіль, ванілін, екстракт мигдалю, іриски і нарізані горіхи пекан. Залити начинку на тісто. Викласти горіхи, не доходячи до зовнішнього краю пирога. 14 горіхів - по зовнішньому краю пирога, 7 - в маленькому колі в центрі, 1 горіх - по центру.

Випікати 20 хвилин. Накрити пергаментним папером і продовжувати випікати від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і подавати.


  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Свинячого сала - 1/2 склянки(Разрезанного на куски)
  • Крижаної води - 3-4 Ст. Ложок
  • Для заповнення:великих яйця - 3 штуки
  • Кукурудзяного сиропу - 2/3 склянки
  • Розтопленого несолоного масла - 1/4 склянки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
  • Мигдалевого екстракту - 1/2 чайних ложки
  • orexov Pekan - 1 Склянка (нарізаних )
Зробити тісто. У великій мисці змішати разом борошно і сіль. Нарізати масло і сало, додати в борошно. Додати по 1 столовій ложці води, розминаючи виделкою суміш після кожного додавання, поки суміш не зволожиться. На робочій поверхні сформувати з тіста плоский диск, загорнути в поліетиленовий пакет і поставити в холодильник на 30 хвилин.

На злегка посипаною борошном поверхні розкачати, використовуючи качалку. Сформувати з тіста круг діаметром 30 см і товщиною 3 мм. Викласти тісто у форму для пирога, обрізати краю, створивши навіс з країв висотою 1, 3 см.

Приготувати начинку. Розігріти духовку до 190 градусів. У великій мисці змішати яйця, кукурудзяний сироп, коричневий цукор, олія, сіль, ванілін, екстракт мигдалю, іриски і нарізані горіхи пекан. Залити начинку на тісто. Викласти горіхи, не доходячи до зовнішнього краю пирога. 14 горіхів - по зовнішньому краю пирога, 7 - в маленькому колі в центрі, 1 горіх - по центру.

Випікати 20 хвилин. Накрити пергаментним папером і продовжувати випікати від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і подавати.

Схожі рецепти