Англійський пиріг з горіхами і карамеллю
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування традиційного англійського пирога з горіхами пекан та карамеллю з ірисок.
Зробити тісто. У великій мисці змішати разом борошно і сіль. Нарізати масло і сало, додати в борошно. Додати по 1 столовій ложці води, розминаючи виделкою суміш після кожного додавання, поки суміш не зволожиться. На робочій поверхні сформувати з тіста плоский диск, загорнути в поліетиленовий пакет і поставити в холодильник на 30 хвилин.
На злегка посипаною борошном поверхні розкачати, використовуючи качалку. Сформувати з тіста круг діаметром 30 см і товщиною 3 мм. Викласти тісто у форму для пирога, обрізати краю, створивши навіс з країв висотою 1, 3 см.
Приготувати начинку. Розігріти духовку до 190 градусів. У великій мисці змішати яйця, кукурудзяний сироп, коричневий цукор, олія, сіль, ванілін, екстракт мигдалю, іриски і нарізані горіхи пекан. Залити начинку на тісто. Викласти горіхи, не доходячи до зовнішнього краю пирога. 14 горіхів - по зовнішньому краю пирога, 7 - в маленькому колі в центрі, 1 горіх - по центру.
Випікати 20 хвилин. Накрити пергаментним папером і продовжувати випікати від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і подавати.
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Свинячого сала - 1/2 склянки(Разрезанного на куски)
- Крижаної води - 3-4 Ст. Ложок
- Для заповнення:великих яйця - 3 штуки
- Кукурудзяного сиропу - 2/3 склянки
- Розтопленого несолоного масла - 1/4 склянки
- Солі - 1/4 чайних ложки
- Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
- Мигдалевого екстракту - 1/2 чайних ложки
- orexov Pekan - 1 Склянка (нарізаних )
На злегка посипаною борошном поверхні розкачати, використовуючи качалку. Сформувати з тіста круг діаметром 30 см і товщиною 3 мм. Викласти тісто у форму для пирога, обрізати краю, створивши навіс з країв висотою 1, 3 см.
Приготувати начинку. Розігріти духовку до 190 градусів. У великій мисці змішати яйця, кукурудзяний сироп, коричневий цукор, олія, сіль, ванілін, екстракт мигдалю, іриски і нарізані горіхи пекан. Залити начинку на тісто. Викласти горіхи, не доходячи до зовнішнього краю пирога. 14 горіхів - по зовнішньому краю пирога, 7 - в маленькому колі в центрі, 1 горіх - по центру.
Випікати 20 хвилин. Накрити пергаментним папером і продовжувати випікати від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і подавати.