Англійський пиріг з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати смачний і дуже ситний пиріг з м'ясною начинкою, який в Англії вважається важливим стравою для пікніка. Щоб приготувати його, доведеться трохи повозитися, але блюдо воно коштує.
Пироги з м'ясом люблять все, їх готують в різних країнах. Англійська пиріг з м'ясом дуже ситний, мені він нагадує наш холодець, але в тесті. Пиріг можна робити великим, а можна робити маленьким, для кожного окремо. У другому випадку час випічки зменшиться. М'ясо для начинки можна різати дрібними кубиками, а можна перекрутити на фарш. Заливати розчин желатину з бульйоном в пиріг потрібно поступово, щоб рідина добре просякла начинку. Найкраще використовувати лійку. Ось начебто і все тонкощі. Рецепт приготування англійського пирога з м'ясом з фото перед вами, сподіваюся, що всі процеси вам зрозумілі і ваш пиріг вийде дуже смачним.
- Свинина - 500 грам
- Бекон копчений - 100 грам
- Сіль - 2 чайних ложки(1 - для начинки, 1 - в тісто)
- Вершкове масло - 25 грам
- Smalec - 75 грам
- Борошно - 240 грам
- Яйце - 2 штуки(1 - в тісто, 1 - для змащення пирога)
- Желатин - 6 грам
- М'ясний бульйон - 200-250 грам (міцний бульйон, як для холодцю)
- Спеції - 1 Чайна ложка (сухі трави: чебрець, базилік)
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх мелений - 1/3 чайних ложки
- Вода - 100 мілілітрів (для тіста)