Рецепт Булочки з корицею і яблуком фото

Булочки з корицею і яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Яблука , Спеції , Прянощі , Приправи
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 12-16
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ці булочки ми готуємо часто. Вони дуже смачні, соковиті, підходять в якості перекусу дорослим і дітям. Спробуйте і Ви!

Опис приготування:

Для начинки яблука можна не тільки терти на тертці, але і просто порізати. Соку при цьому вони втратять менше, але будуть трохи випадати при нарізці. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Яблуко - 5-7 штук
  • Цукор - 4-6 Ст. Ложок
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложок
  • Жовток яєчний - 1 штук
булочки з корицею і яблуком - фото крок 1
Приготовим начинку. Яблука очистіть і натріть на крупній тертці.
булочки з корицею і яблуком - фото крок 2
Зайвий сік злийте. Додайте цукор і крохмаль. Перемішайте.
булочки з корицею і яблуком - фото крок 3
Тісто розкачати в пласт і розкладіть яблучну начинку.
булочки з корицею і яблуком - фото крок 4
Скачайте в рулет і наріжте на маленькі булочки. Змастіть верх жовтком і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20-30 хвилин.
булочки з корицею і яблуком - фото крок 5
Готові булочки трохи остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти