Булочки з корицею і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Ці булочки ми готуємо часто. Вони дуже смачні, соковиті, підходять в якості перекусу дорослим і дітям. Спробуйте і Ви!
Для начинки яблука можна не тільки терти на тертці, але і просто порізати. Соку при цьому вони втратять менше, але будуть трохи випадати при нарізці. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!
- Тісто листкове - 500 грам
- Яблуко - 5-7 штук
- Цукор - 4-6 Ст. Ложок
- Обкладинка - 1 Ст. Ложок
- Крохмаль - 1 Ст. Ложок
- Жовток яєчний - 1 штук
Приготовим начинку. Яблука очистіть і натріть на крупній тертці.
Зайвий сік злийте. Додайте цукор і крохмаль. Перемішайте.
Тісто розкачати в пласт і розкладіть яблучну начинку.
Скачайте в рулет і наріжте на маленькі булочки. Змастіть верх жовтком і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20-30 хвилин.
Готові булочки трохи остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!