Рецепт Запечені сирники з яблуком і корицею фото

Запечені сирники з яблуком і корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Яблука
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Полудень
Випічка, Сирники

Випічку не прийнято є при дієтичному харчуванні. Але завжди є винятки. Наприклад, сирники. Так як їх основа сирна, то і від муки можна позбутися, тому вийде низькокалорійний варіант.

А якщо хочете позбутися від зайвого жиру, то відправте вироби в духову шафу замість сковороди з маслом. До складу додайте манку і фрукти, щоб смак вийшов легким і соковитим. А для початку ознайомтеся з тим, як приготувати запечені сирники з яблуком і корицею. Хороший варіант для полудня.

  • Сир - 250 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Манька - 3-4 Ст. Ложок
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Обкладинка - 1 щіпка
запечені сирники з яблуком і корицею - фото крок 1
Натріть на дрібній тертці очищені яблука і морква. Додайте до них цукор, манку, корицю, яйце і ванільний цукор. Тісто перемішайте.
запечені сирники з яблуком і корицею - фото крок 2
На жароміцних форму викладіть вироби столовою ложкою. Приберіть їх в духовку при 180 градусах на 15 хвилин.
запечені сирники з яблуком і корицею - фото крок 3
Додайте до сирників будь-яке варення або сметану. Приємного чаювання!

Схожі рецепти