Запечені сирники з яблуком і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Випічку не прийнято є при дієтичному харчуванні. Але завжди є винятки. Наприклад, сирники. Так як їх основа сирна, то і від муки можна позбутися, тому вийде низькокалорійний варіант.
А якщо хочете позбутися від зайвого жиру, то відправте вироби в духову шафу замість сковороди з маслом. До складу додайте манку і фрукти, щоб смак вийшов легким і соковитим. А для початку ознайомтеся з тим, як приготувати запечені сирники з яблуком і корицею. Хороший варіант для полудня.
- Сир - 250 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ванільний цукор - 5 грам
- Манька - 3-4 Ст. Ложок
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Обкладинка - 1 щіпка
Натріть на дрібній тертці очищені яблука і морква. Додайте до них цукор, манку, корицю, яйце і ванільний цукор. Тісто перемішайте.
На жароміцних форму викладіть вироби столовою ложкою. Приберіть їх в духовку при 180 градусах на 15 хвилин.
Додайте до сирників будь-яке варення або сметану. Приємного чаювання!