Смузі з яблуком і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Кориця і яблука - ідеальне поєднання! У цьому рецепті я розповім, як приготувати смузі з яблуками і корицею. Напій виходить солодким, пряним і ароматним.
Яблука рекомендую вибирати червоні, солодких сортів. Додатково в смузі можна додати сушену цедру лимона або апельсина, так напій вийде ще ароматні. Замість сиропу можна використовувати пару фініків для солодощі. У смузі виходить приємна креязик текстура, пити такий - справжню насолоду!
- Яблуко - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Молоко вівсяне - 350 мілілітрів
- Горіхова паста - 1 Ст. Ложка
- Сироп фініковий - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1/3 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1-2 Щепоток
Підготуйте всі інгредієнти.
Яблуко помийте, видаліть серцевину і наріжте на скибочки.
Банан очистіть від шкірки, наріжте кружальцями.
Подрібніть всі інгредієнти в блендері до кремової консистенції.
Смузі з яблуком і корицею готовий, приємного вам апетиту!