Рецепт Гуляш з м'яса фото

Гуляш з м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Загул - це блюдо з м'яса, приготовлене шляхом смаження / гасіння на вогні в одному казанку. Він може мати варіації. За великим рахунком це порційні шматки м'яса з овочами в підливі.

Приготування гуляшу почнемо з обсмажування м'яса і цибулі. Потім додамо до них спеції, томатний сік або соус і будемо гасити на повільному вогні під кришкою до м'якості м'яса.

  • М'ясо (свинина або яловичина) - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки (або томатний соус - 1 склянка, або свіжі помідори без шкірки - 5 шт.)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Спеції до м'яса - За смаком
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
гуляш з м'яса - фото крок 1
М'якоть свинини або яловичини нарізаємо на порційні шматочки.
гуляш з м'яса - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізати на півкільця.
гуляш з м'яса - фото крок 3
На сковороду вливаємо олію. Додаємо м'ясо і обсмажуємо на вогні до рум'яності.
гуляш з м'яса - фото крок 4
До обсмаженого м'яса додаємо цибулю. Смажимо все разом.
гуляш з м'яса - фото крок 5
Додаємо спеції, томатну пасту, розведену в склянці води (або стакан томатного соусу, або 5-6 томатів свіжих без шкурки). Тушкуємо все на середньому вогні до готовності м'яса. При необхідності можна підлити води.
гуляш з м'яса - фото крок 6
Доводимо страву до готовності. Додаємо сіль, чорний мелений перець за смаком. Коли м'ясо буде готове, вимикаємо. Подаємо до столу.

Схожі рецепти