Рецепт Азу з м'яса індички фото

Азу з м'яса індички
(покроковий рецепт з фото)

Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Азу - це не що інше, як шматочки м'яса, тушковані в соусі. Блюдо належить до татарської кухні і робиться зовсім нескладно. Сьогодні розповім докладно про те, як приготувати азу з м'яса індички.

Опис приготування:

Азу можна приготувати з кролика, птиці, яловичини або баранини, це дуже смачне блюдо подається до столу гарячим з макаронними виробами, з пюре або відвареною картоплею, з будь-якої кашею. М'ясо індички дуже дієтичне і корисне. Думаю, кожен повинен спробувати приготувати азу.

  • Індичка - 0, 5 кілограма (філе)
  • Морквина - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Спеції та сіль - За смаком
азу з м'яса індички - фото крок 1
1. Філе індички мою і нарізаю невеликими шматочками. Обсмажую м'ясо на сковороді з додаванням соняшникової олії близько 5-7 хвилин.
азу з м'яса індички - фото крок 2
2. Мою і очищаю цибулину з морквою. Лук ріжу дрібними кубиками, а морква подрібнюю на крупній тертці.
азу з м'яса індички - фото крок 3
3. Відправляю овочі до м'яса і перемішую, готую 5-7 хвилин на середньому вогні.
азу з м'яса індички - фото крок 4
4. Помідори очищаю від шкірки і подрібнюю в блендері, перець мою і очищаю від насіння, а потім нарізаю його шматочками. Відправляю все в сковороду, вливаю воду і перемішую, тушу ще 10-15 хвилин.
азу з м'яса індички - фото крок 5
5. Додаю в сковороду спеції за смаком (суміш прованських трав) і сіль.
азу з м'яса індички - фото крок 6
6. Перемішую і готую на слабкому вогні до готовності (10-20 хвилин).
азу з м'яса індички - фото крок 7
7. Готове азу з індичкою подаю до гарніру з макаронів (обов'язково гарячим). Смачного!

Схожі рецепти